Soma'daki Kesik Kol Olayında Bir Tutuklama

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Alınan bilgilere göre Sevişler Mahallesi'nde baraj gölü kıyısında çevredeki vatandaşlar tarafından omuzdan kesik insan kolu olduğu fark edilmiş durum hemen güvenlik güçlerine bildirilmişti. Soma İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş ekipleri ve İlçe Jandarma ekipleri tarafından olay yerinde geniş çaplı araştırma başlatıldı. Bulunan kol muhafaza altına alınıp adli tıpa gönderilirken, jandarma ekipleri, Manisa Su Altı Arama Kurtarma Timi ile birlikte kesik kola ait cesedi arama çalışmalarına devam ediyor.
 
KESİK KOL KAYIP ÖZCAN E....Mİ AİT?
Barajdan çıkan kesik kol vakasından sonra tüm dikkatler 7 Şubat 2020 tarihinden bu yana kayıp olan 22 yaşındaki Özcan E...üzerinde yoğunlaştı. Soma'daki Bayat mahallesinden 7 Şubat günü kaybolan Eren, kaybolmadan önce bir arkadaşıyla birlikte kaplıcaya gitti. Orada 1 gün kalıp döndükten sonra, kız kardeşiyle oturduğu mahallede karşılaştı. Kız kardeşine: "Sen eve git! Ben geleceğim" dedi. Ancak 22 yaşındaki genç, evine gitmedi. Kaybolduğu gün öğleden sonra 3'te telefonunu kapattı. Bir daha da kendisinden haber alınamadı. Aynı gün içinde dedesinin üzerine kayıtlı olan beyaz renkli aracı Soma İkiz Kule civarında park edilmiş vaziyette bulundu.
22 yaşındaki gencin, kaybolduktan sonra dedesi Şaban Eren'in evine bırakılan bir fidye mektubu dikkat çekti. Mektupta 450 bin lira fidye istendiği aksi takdirde organ maftasına teslim edileceği yer alıyor.
 BİR KİŞ...Ö..E...'i en son gören kişi olan M.T. olayla ilgili gözaltına alındı. M.T. ifadesinde fidye mektubunu kendisinin bıraktığını ancak Özcan E....'i öldürmediğini söylediği iddia edildi. Adliyeye sevkedilen M.T. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. 
Diğer yandan da bulunan kesik kolun kayıp Özcan E.'ye ait olup olmadığının tespiti için aileden alınan örneklerle İzmir Adli Tıp Kurumuna gönderilerek DNA incelemesine alındı.
Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Soma Sevişler Barajında Bir Kişiye Ait Uzuv BulunduÖnceki Haber

Soma Sevişler Barajında Bir Kişiye Ait U...

Özcan E..i Arama Çalışmaları Devam EdiyorSonraki Haber

Özcan E..i Arama Çalışmaları Devam Ediyo...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar