MADEN İŞ SENDİKASI

Somalı Muhtarlar Unutulmadı.

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
haber altı 2 komulabilir

Manisa'nın soma ilçesinde 71 mahallenin Muhtarlar Günü kutlandı

 

Sabahleyin başlayan programda, SEAŞ Sosyal Tesislerinde verilen kahvaltıda muhtarlarla birlikte, siyasi parti temsilcileri, daire amirleri katıldılar.

Kahvaltı sonrası konuşma yapan, Soma Belediye Başkanı Hasan Ergene şunları söyledi. Mahallelinin her türlü sorunu çözmeye çalışan, belediye ve diğer resmi kurumlar arası, vatandaştan gelen sorunları yetkililere anlatan çözüme kavuşturan bir kurumdur. Muhtarlarımızın siyasi görüşleri farklı olabilir bunların hiçbir önemi yoktur. Hepimiz hizmet için gelmişizdir. Ve bu hizmeti veriyoruz. Mahalledeki eksikleri bizlere bildiren muhtarlarımızdır. Görevlerdeki eksikleri gideren tıkanıklığı gideren muhtarlarımızdır. Beraber bu şekilde başarılı bir şekilde çalışıyoruz kendilerine teşekkür ediyorum dedi. Geçtiğimiz günlerde bir hastalık sonucu hayatını kaybeden Deniş Köyü muhtarı Zülfi Kırkağaç, ın yerine atanan Mehmet Ali İri"ye rozetini Soma Belediye Başkanı Hasan Ergene talktı.

Daha Sonraları Soma Cengiz Topel meydanında yapılan törende, çelenk sunulması, sonraları saygı duruşu istiklal marşı'nın ardından muhtarlar derneği başkanı Hüseyin Ölek bir konuşma yaptı.

 Yaptığı konuşmada şunları söyledi. 188 yıldır kutlanan muhtarlık teşkilatı İstanbul'da bir mahallede kurulduğunu daha Sonraları 186 yıl sonra 19 Ekim 2015 tarihinde Başbakanlık genelgesi ile yerel demokrasinin, temsil edilen muhtarlık müessesesinin kuruluşunun yıldönümü kutlandı dedi. Muhtarlarımız Vatandaşlarımızın kolay ve hızlı bir şekilde ulaşıp sorunları dile getirdi en yakın yönetim kademesi olması itibariyle kamu hizmetlerinin yürütülmesinde ki önemi büyüktür. Bu anlayışla kamu hizmetlerinin etkin verimli ve güvenli bir şekilde sunulması sorunların en kısa sürede yetkili makamlara iletilmesi muhtarların etkinlik ve işlevlerinin artarak sonucu olarak vatandaşımıza yardımcı olmaktadır. Kamu ile vatandaş arasında muhtarlarımız bir köprüdür dedi.

Hürriyet Mahallesi Muhtarı Ali Çöbanın Yerine Vekalet eden İbrahim Çobana Belediye Çalışanları Unutmadı Muhtarlar Gününü kutladı Çıçek verdi..

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Soma Davası Basın AçıklamasıÖnceki Haber

Soma Davası Basın Açıklaması

Cenkyerindeki Kazada 1 Kişi Yaralandı.Sonraki Haber

Cenkyerindeki Kazada 1 Kişi Yaralandı.

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar