Soma'ya Nefes Kredisi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Soma'ya Nefes Kredisi
SOMA TİCARET VE SANAYİ ODASI ÜYELERİ’NE NEFES KREDİSİ İÇİN EK TAAHHÜT

Soma Ticaret ve Sanayi Odası olarak, Nefes Kredisi için oda üyelerimizin kullanımına ayırdığımız kaynağı yoğun talep üzerine arttırmış bulunmaktayız. Yeni kaynakla beraber üyelerimize toplam 3.750.000 TL’lik kullanım açmış bulunmaktayız. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin aktardığı 1.800.000 TL’yle beraber toplam 5.550.000 TL’lik kaynak açılmıştır. Ziraat Bankası, Halk Bankası, Vakıfbank ve Denizbank şubelerinden yararlanabileceğiniz Nefes Kredisi, 0,99 faiz oranı, ilk 6 ay sadece faiz ödemeli, toplam 18 aylık bir ödeme planı sunmaktadır.

Krediye başvurmak için, Soma Ticaret ve Sanayi Odası üyelerinin odamızdan “TOBB Nefes Kredisi Başvurusu içindir” ibaresi yer alan faaliyet belgesi alması gerekmektedir. Daha sonra bankaya başvurusunu yapabilmektedir.

Üyelerimizin finansal sorunlarını biraz da olsa çözmek ve rahatlatmak için, sunduğumuz ve günümüz şartlarına göre oldukça uygun maliyetli olan Nefes Kredisinin siz değerli üyelerimize hayırlı olmasını temenni ederim. Biz Soma Ticaret ve Sanayi Odası olarak tüm kaynaklarımızla maddi, manevi üyelerimizin yanında olmaya devam edeceğiz.Dedi

ODA AİDAT BORÇLARINA
YENİDEN YAPILANDIRMA İMKÂNI

Soma Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cem Doğan oda aidat borçlarıyla ilgili olarak da ekledi; “Odamız üyelik aidatları Haziran ve Ekim aylarında olmak üzere senede iki taksitte tahsil edilmektedir. Üyelerimizin cezalı duruma düşmemeleri için ödemeleri gününde yapmaları gerekmektedir.

Çeşitli sebeplerle 31/03/2018 tarihinden önce ödenemeyen ve cezalık duruma düşen aidat borçları için 7143 sayılı Yapılandırma Kanunu resmi gazetede yayımlanarak yürürlüğe girmiştir.

Odamıza olan Aidat Borçlarının cezalarının silinmesi ve kalan borcun 6 taksite kadar taksit imkanı ile yeniden yapılandırılması için 31/07/2018 tarihine kadar Odamız ile iletişime geçilmesi gerekmektedir.”Denildi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İki Mehmet Alinin Arasına GirinceÖnceki Haber

İki Mehmet Alinin Arasına Girince

301 Soma Davasının 19 Duruşması BaşladıSonraki Haber

301 Soma Davasının 19 Duruşması Başladı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar