Veteriner Cinayeti Anlattı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Cinayeti Nasıl İşlediğini Yer Göstererek Anlattı.Çok Sıkı Güvenlik Önlemleri Vardı

Soma ilçesinde 7 Şubat tarihinde kaybolan Özcan E'ye ait olduğu düşünülen Sevişler Baraj gölünde 14 Mart tarihinde çevredeki vatandaşlarca kesik insan kolu bulunmuştu.

 

Sonrasında Manisa ve İzmir'den gelen su altı arama ve kurtarma ekipleri emniyet ve jandarma ekipleriyle koordinasyon içerisinde yaklaşık bir hafta süren çalışmalarda aynı insan bedenine ait olduğu düşünülen toplamda 8 parça buldu. Aynı cesede ait olan iki parça da yaklaşık 42 kilometre uzaklıkta olan Kırkağaç sınırlarında yer alan Aydıncık Baraj gölünde bulundu. Ekipler parça parça edilerek farklı bölgelere atılan cesedin tüm parçalarını özverili çalışmalarıyla bularak Özcan E'nin ailesinden de alınan DNA örnekleriyle eşleştirilmek üzere İzmir Adli Tıp Kurumuna gönderdi. 

İlk ceset parçasının bulunmasıyla Özcan E'nin birlikte son görüldüğü kişi olan Veteriner Hekim M.T. 14 Mart günü Manisa Emniyeti Cinayet Büro Amirliği ekiplerince gözaltına alınmıştı. 

Gözaltındaki sorgusunda şahsı öldürmediğini söyleyen M. T. çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. Alınan Duyumlara Göre 

 

Tutuklu olduğu cezaevinde yeniden ifade vermeyi kabul eden Veteriner M.T. SEGBİS yöntemiyle savcılığa verdiği ifadesinde Özcan E.'yi öldürdüğünü itiraf etti.

 

VERDİĞİ İFADE’DE SİLAHIN YERİNİ SÖYLEMİŞTİ

 

Verdiği ifadede silahın yerini sölemiş olay yerine giden ekipler  ifade doğrultusunda silahı bulmuşlardı.

 

SUÇUNU İTİRAF ETMİŞTİ.

 Suçunu itiraf eden M..T.  Bugün güvenlik önlemleri altında Özcan E.. İle sırasıyla nerelere gittiğini ve cinayeti nasıl işlediğini C.Savcılığına yer göstereek anlattı.

CİNAYET ZANLISINA KEŞİF YAPTIRILDI

Cinayet zanlısı M..T..cinayeti nasıl işlediğini olayı ayrıntılarıla anlatarak yer gösterme yaptı.

 

 

 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Tarım Arazilerinin Durumu KötüÖnceki Haber

Tarım Arazilerinin Durumu Kötü

O Cübbe,Yarın Haklarının Savunulması İçin Sığınabileceği Tek liman OlacaktırSonraki Haber

O Cübbe,Yarın Haklarının Savunulması İçi...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar