Yaz Okulu dönemi faaliyetleri aktif bir halde devam ediyor.

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yaz Okulu dönemi faaliyetleri aktif bir halde devam ediyor.
Soma Çocuk ve Gençlik Gelişim Merkezi Derneği ile Robert Koleji ortak etkinliği olan geleneksel 2.Yaz Okulu dönemi faaliyetleri aktif bir halde devam ediyor.
Tarihte Türkiye'de ilk basketbol müsabakasını gerçeklestiren Robert Koleji bugün Soma Çocuk ve Gençlik Gelişim Merkezi Derneğinin Basketbol kursuna gelen çocuklarımızdan oluşturduğumuz takım ile güzel bir basketbol maçı gerçekleştirdi.
Çocuklarımızı aydın birer nesil olarak yetiştirmenin bize vermiş olduğu gururla biraz daha umutla bu işe sarılıyoruz. Her ne kadar dernek olarak yapılan baskı ve olumsuz şekilde ortaya konulan yıpratma çalışmalarına inat biz tavrımızdan çağdaş, bilimsel eğitimden ödün vermeyen aydın nesilleri yetiştirmek için vereceğimiz mücadele sürecek. 
 
Soma halkı için büyük bir fırsat olan derneğimiz tüm Soma halkının çocuklarına ulaşmak onlara dokunmak, yeteneklerini ortaya çıkarmaktaki kararlı tavrından asla vazgeçmeyecek. Önümüzdeki günlerde yine bir kaç farklı üniversite ve akademisyenlerle ortak projelerle Soma'nın çocuklarına daha fazla nasıl faydalı olabiliriz amaçlı programlar gerçekleştirerek Soma'nın tüm çocuklarına katkı sağlamayı aynı zaman bölgenin en güçlü eğitim kurumlarından biri haline gelmeyi planlıyoruz.
 
Ciddi adımların atılacağı bu programlarda yapılan baskılara rağmen bu planlamayı hayata geçirmekte ısrarcıyız. Bizler umut dolu, mutlu yüzü gülen kendi öz yeteneklerini ortaya çıkarmış olan çocukların yarınlarının temelini sağlam atabilmesi çaba sarf ediyoruz. 
Aynı zamanda üzerimizde oluşturulan siyasi baskılarada işimizi yaparak cevap veriyoruz. Biz çocuklar için gövdemizi ortaya koyduk bu çocuklar Soma'nın çocukları her biri birer gelecek vaat eden çocuklar oldukça bizde sonuna kadar onlarla beraberiz.
Laik çağdaş bilimsel eğitimi tüm çocuklarımız görsün istiyoruz. Haydi o zaman tüm veliler çocuklarınız mutlu bir gelecek için yetiş istiyorsanız. Bize gelin kaydınızı yapın çocuklarınız kursa başlasın...!
Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
AKÇAY SOMA’DAKİ YOLSUZLUK İDDİALARININ PEŞİNİ BIRAKMIYORÖnceki Haber

AKÇAY SOMA’DAKİ YOLSUZLUK İDDİALARININ P...

Manisa’da uyuşturucu operasyonuSonraki Haber

Manisa’da uyuşturucu operasyonu

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar