Yine Adayım

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yine Adayım

2018 Nisan’da göreve geldiğimizden bugüne kadar yaklaşık 4 buçuk seneyi geride bıraktık. Türkiye genelinde Oda/Borsa seçim takvimi Ekim ve Kasım olarak belirlenmiştir. TOBB tarafından gelen bilgilendirmelerden sonra gerekli yasal başvurularımızı yaptık, işlemlerimizi hallettik ve 3 Ekim 2022 Pazartesi gününe seçim tarihimizi aldık.

Bu dönem içinde yapmış olduğumuz hizmetler ve çalışmalarla, odamızı Soma ticaretinde ve kamuoyunda en üst yerlere taşımaya çalıştık. Bunun için de çok çalıştık ve gördüğüm kadarıyla aldığımız pozitif tepkiler bizleri çok mutlu etti. Tabii ki tamamlanması gereken projelerimiz, devam edilmesi gereken çalışmalarımız var. Gerek Soma Organize Sanayi Bölgesi, Galericiler Sitesi, Okul yapımı, kömür şirketi vs. bunlar için çok uğraş verildi. Bunların tamamlanması ve devam etmesi için yeni dönemde de devam diyorum.

Bu dönem de tekrar Soma Ticaret ve Sanayi Odası başkan adaylığımı açıklıyorum.

4 buçuk senelik dönem içinde beraber çalıştığım; öncelikle tüm meclis üyelerimize, komitelerimize, kadın ve genç girişimci kurullarımıza ve tabi ki odamız çalışanlarına sonsuz teşekkürler…

Ve en büyük teşekkürüm; bu dönem içinde, hep birlikte olduğum Soma ve Kırkağaç’taki tüm üyelerimize…

Sizlerle beraber olmaktan büyük mutluluk duydum. İyi ki varsınız.

Buralar birlik işidir. Ben değil, biz işidir. O yüzden bu dönem hiçbir şekilde ben demedik, gece gündüz çalıştık. Tüm Soma’nın ticari hayatına dokunmaya çalıştık. Odamızı üyelerimizle birlikte anılan gerçek bir çalışma ortamına çevirdik. Gittik, dinledik, uğraştık, sarıldık, çaylarını içtik, birçok problem üstüne gittik. Burada yapılan tüm hizmetleri saymayacağım, gerçekten sayfalara sığmaz. Ama en mutlu olduğum şey, 1000’e yakın üye işyerimizi, esnafımızı ziyaret ederek, odamızla kopmuş olan bağları tekrar kurmaktan ve onlara her zaman sarılarak arkalarında çok güçlü bir odaları olduğunu bilmelerinden dolayı çok mutluyum.

Üyelerimiz de bunun karşılığında odamıza sahip çıktı ve bizleri hiç yalnız bırakmadı. Her türlü projede, çalışmada büyük destekler verdiler. Hepsinden Allah razı olsun. Bizde onlardan aldığımız güç ve geri dönüşlerle tekrar aday oluyoruz.

Her zaman dediğimiz gibi önünde Soma olan hiçbir şeye kayıtsız kalmayacağız.

Bu tablo ben değil, bizle olmuştur. Keşke her platformda böyle olsak, güçlü olsak. İşte o zaman gerçek değerimize ulaşabiliriz.

Evet bu dönemde yaşamış olduğumuz, pandemi süreci gerçekten birçok şeyi engelledi. İnşallah yeni dönemde çok daha fazla birlikte olacağız, toplu programlar, çalışmalar ve toplantılar yapacağız.

Üstüne bir de yaşadığımız ekonomik zorluklar. Bunların içinde hepimiz yorulduk, yıprandık. Ama bir an olsun çalışmalarımızı bırakmadık.

Bu dönem içinde, gerçekten büyük özveriyle yapılan çalışmalarımız ve tamamlanması gereken projelerimiz var. Soma’mızın ekonomisine, ticaretine ve sosyal hayatına yönelik birçok çalışmalarımız olacak. Ve de önümüzdeki dönem, tamamlanması gereken Soma Organize Sanayi Bölgesi, Galericiler Sitesi, Okul Yapımı, öncülüğünü yapmış olduğumuz kömür şirketimizin devamlılığı ile ilgili sorumluluklarımız büyüktür.

Allah’ın izniyle önümüzdeki dönem bunların hepsini bitireceğiz.

Yeni dönemde de gerek şu anki çalışma arkadaşlarım, gerekse yeni gelecek olan çalışma arkadaşlarımla göreve devam etmek için tekrar Soma Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerinde başkan adayı olarak yola devam diyorum. 3 Ekim’de yapılacak olan seçimde yeni kadrom ile beraber sizlerin desteğiyle tekrar adayım…

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 2
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Soma’da OperasyonÖnceki Haber

Soma’da Operasyon

Manisa Şehzadelerde Uyuşturucu OperasyonuSonraki Haber

Manisa Şehzadelerde Uyuşturucu Operasyon...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar