Asayiş Bülteni

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
0
0

.     

   1)

 

( 20.04.2014 - 18:00)         C (2014 / 177)   F.Y.

 

SUÇ NEVİ

: NARKOTİK OLAYLARI (ESRAR-EROİN-KOKAİN VB.)

 

İŞLENİŞ ŞEK.

: TİCARETİNİ YAPARAK VE YETİŞTİREREK

 

SUÇ ADRESİ

: MUSTAFA KEMAL MAH. TURGUTLU

 

ŞÜPHELİ

: M.G.

 

ŞÜPHELİ

: İ.C.

 

ŞÜPHELİ

: M.G.

 

ŞÜPHELİ

: E.K.

 

OLAYIN ÖZETİ: Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince İl Merkezi ve İlçelerinde Uyuşturucu madde ticareti yapan şahısların tespiti ve yakalanmaları çalışmaları kapsamında uyuşturucu madde ticareti yaptığı yönünde bilgi elde edilen Turgutlu ilçesinde ikamet eden M.G. isimli şahsın ikametinde yapılan aramada toplam 85 kök kenevir bitkisi, iş yerinde yapılan aramada ise daralı ağırlığı 7 gram gelen esrar maddesi ele geçirilmiş, şahsın irtibatlı olduğu tespit edilen İ.C. isimli şahsın İstanbul ili Bağcılar ilçesinde bulunan ikametinde yapılan aramada 75 kilo 890 gram gelen esrar maddesi, 1 kilo 530 gram gelen toz esrar maddesi, 3524 adet ECSTASY hap ile uyuşturucu madde ticaretinden elde edildiği değerlendirilen ve el konulan toplam 9.580.00 TL sı ile 20 Amerikan doları ele geçirilmiş, olayla ilgili olarak İ.C. ve M.G. isimli şahıslar Turgutlu ilçesine intikal ettirilerek 24/04/2014 günü adli makamlara sevk edilmişler, M.G. isimli şahıs Cumhuriyet Başsavcılığınca serbest bırakılmış, İ.C. ve M.G. isimli şahıslar tutuklanmışlar, olayla ilgili olarak firari şüpheli E.K. isimli şahsın yakalanması çalışmalarına devam edilmektedir.

   2)

 

.

 

SUÇ NEVİ

: HIRSIZLIK OLAYLARI (İŞYERİNDEN)

 

İŞLENİŞ ŞEK.

: İŞYERİ DEPOSUNDAN

 

SUÇ ADRESİ

: 4 EYLÜL MAH. KULA

 

MÜŞTEKİ

: M.İ.

 

MÜŞTEKİ

: İ.Ç.

 

ŞÜPHELİ

: R.A.

 

ŞÜPHELİ

: A.A.

 

ŞÜPHELİ

: Ş.K.

 

OLAYIN ÖZETİ : 24/04/2014 günüsaat:16:55 sularında haber merkezinin Ziraat odası karşı sokağında bir şahsın at arabasına arpa yüklediğini hırsızlık olayı olabileceğini anons etmesi üzerine ekiplerimizin yaptığı araştırmada olay yerinin 4 Eylül Mahallesi üzeri olduğu olay yerinde 3 çuval arpa dolu çuvalın olduğu, at arabasında ise 7 adet arpa dolu çuvalın bulunduğu at arabasını şüpheli R.A. isimli şahsın kullandığı yapılan görüşmede şahsa şüpheli A.A. ve yanında ki bir şahsın kendisine buradan arpaları almasını söyledikleri öğrenilmiş ve A.A. isimli şahıs ve Ş.K. isimli şahıslar yakalanmış, şahıslar bu arpa dolu çuvalları çaldıklarını beyan etmişler, günün nöbetçi Cumhuriyet Savcısının talimatları doğrultusunda gerekli tahkikata başlanılmıştır.

  

   3)

 

 

.

 

SUÇ NEVİ

: İNTİHAR

 

İŞLENİŞ ŞEK.

: TAVANA İPLE ASI SURETİYLE

 

SUÇ ADRESİ

: KELİ MAH. SALİHLİ

 

MÜNTEHİR

: H.Ş.

 

OLAYIN ÖZETİ : 24/04/2014 günü saat:20:15 sıralarında Keli Mahallesindeki bahse konu yer  yer önünde bulunan müştemilat diye tabir edilen yerde intihar olayının olduğunu anons etmesi üzerine olay yerine görevli ekibimiz intikal etmiş, bahse konu yerde 112 unsurlarının kimlik bilgileri sonradan tespit edilen H.Ş. isimli şahsa müdahale ettikleri ve şahsı olay yerinden hastaneye intikal ettirilmiş, şahıs tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak EKS olmuş, olayla ilgili D.A. isimli şahsın bilgisi alınmış, ifadesinde A.Ş. isimli şahsın ikametine geldiğini, A. isimli şahsın kendisinin ikametine gelerek kömürlüğü açamadığını beyan ettiğini ve yardım istediğini, şahısla birlikte kömürlüğe giderek zorlayıp açtığında bir erkek şahsın kapıya sırtı dönük vaziyette asılı vaziyette gördüklerini, sonradan şahsın A.Ş.'in oğlu H.Ş. olduğunu gördüklerini, kendisinin ikametinden bıçak alarak ipi kestiğini ve 155 polisi ve 112 Ambulans arayarak bilgi verdiğini beyan etmiş, Olay Yeri İnceleme ekibi tarafından teknik inceleme yapılmış olup tahkikat devam etmektedir.

   4)

 

.

 

SUÇ NEVİ

: YARALAMA İHMAL VE KAZAEN(MÜESSİR FİİL)

 

İŞLENİŞ ŞEK.

: YÜKSEKTEN DÜŞME

 

SUÇ ADRESİ

: FATİH MAH. MERKEZ

 

MÜŞTEKİ

: A.K.

 

OLAYIN ÖZETİ: 24/04/2014 günü saat. 16.00 sıralarında Polis Merkezi Amirliğimize gelen müşteki A.K.,  24/04/2014 günü saat. 14.00 sıralarında babasına ait tek katlı yer evini boşaltırken çatıda bulunan anteni sökmek istediğinde ayağının boşluğa geldiğini dengesini kaybederek yüzüstü toprak zemine düştüğünü, ambulans ile CBÜ Hafsa Sultan Hastanesine gittiğini, kimseden şikayetçi olmadığını beyan etmiştir. 

   5)

 

.

 

SUÇ NEVİ

: İŞ KAZASI

 

İŞLENİŞ ŞEK.

: DAMPERİN DÜŞMESİ NETİCESİ

 

SUÇ ADRESİ

: ADNAN MENDERES MAH. MERKEZ

 

MÜŞTEKİ

: N.Ş.

 

OLAYIN ÖZETİ : 24.04.2014 günü saat:14.30 sıralarında Manisa Devlet Hastanesine ilimiz Merkez Adnan Menderes Mahallesinde bulunan şantiye alanında N.Ş.'in yaralı olarak hastaneye intikal ettirildiği, şahsın hayati tehlikesinin olmadığı bildirilmiştir. N.Ş.'in alınan ifadesinde; yaklaşık 15 gündür bir firmaya ait şirkette kamyon şoförü olarak çalıştığını, olay günü mucurları boşaltacağı sırada damper pistonun düşmesi üzerine damperin tekrar kamyon üzerine düştüğünü, damperin düşmesinin etkisiyle kafasını çarptığını, ambulans ile hastaneye götürüldüğünü, olayla ilgili herhangi bir şikayetinin olmadığını beyan etmiştir.

   6)

 

.

 

SUÇ NEVİ

: YARALAMALI TRAFİK KAZASI

 

İŞLENİŞ ŞEK.

: İKİ ARACIN ÇARPIŞMASI SONUCU

 

SUÇ ADRESİ

: 2. ANAFARTALAR MAH. MERKEZ

 

MÜŞTEKİ

: N.G.

 

ŞÜPHELİ

: G.A.

 

OLAYIN ÖZETİ : 24.04.2014 günü saat:15.30 sıralarında ilimiz merkez 2. Anafartalar Mahallesi Halil Erdoğan Caddesi üzerinde sürücülüğünü G.A.'ın yaptığı 45 D .. plaka sayılı şehir içi otobüsün açık olan arka kapısının, otobüsten inen N.G. isimli şahsa çarpması sonucu yaralamalı trafik kazası meydana gelmiş, yaralı N.G. ambulans ile Manisa Devlet Hastanesine sevk edilmiş,  şahsın hayati tehlikesinin olmadığı bildirilmiştir.

       

 

                                                    TRAFİK BİLGİLERİ

TRF.TES.VE DNT. ŞB. MD.LÜĞÜ         

1-        95 araç kontrol edilmiştir.                                

2-          - sürücüye peşin                               

3-      167 sürücüye ihbarname

4-       18 sürücüye ceza puanı uygulanmıştır.

      5-     4 adet trafikten men edilmiştir.

      6-    2 adet trafik kazasına bakılmıştır.

      7-    - alkollü araç kullanmak (Mad.48/5)             

 

BÖLGE TRF. DNT. ŞB. MD.LÜĞÜ

1-  1229 araç kontrol edilmiştir.

2-        - sürücüye peşin

3-   295 sürücüye ihbarname

4-   109 sürücüye ceza puanı uygulanmıştır.

5-    18 adet trafikten men edilmiştir.

6-     4 adet trafik kazasına bakılmıştır.

7-    2 alkollü araç kullanmak (Mad.48/5)

Anahtar Kelimeler:

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Soma Fenerbahçe'nin Şampiyonluğunu Kutladı Önceki Haber

Soma Fenerbahçe'nin Şampiyonluğunu Kutla...

 Ergün, “Manisaspor’un zaman kaybetmemesi lazım”Sonraki Haber

Ergün, “Manisaspor’un zaman kaybetmemes...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar