ASKERLERİN TAMAMI TABURCU EDİLDİ

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
ASKERLERİN TAMAMI TABURCU EDİLDİ
MANİSA'nın Kırkağaç İlçesi'ndeki 6'ncı Jandarma Komando Eğitim Alayı'nda 64 asker, gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastanelere kaldırılarak tedaviye alındı

MANİSA'nın Kırkağaç İlçesi'ndeki 6'ncı Jandarma Komando Eğitim Alayı'nda 64 asker, gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastanelere kaldırılarak tedaviye alındı.
Manisa 1'inci Piyade Eğitim Tugay Komutanlığı'nda geçen Salı günü, gıda zehirlenmesi şüphesiyle 1049 askerin hastaneye kaldırılması, Er Hüsnü Özel'in yaşamını yitirmesiyle ilgili adli ve idari soruşturma sürerken, bugün de 6'ncı Jandarma Komando Eğitim Alayı'nda 64 asker, rahatsızlandı. Akşam yemeğinde çıkan et kavurma, pilav, çorba, ayran ve salatayı yiyen askerlerde, karın ağrısı şikayeti görülmeye başlandı. Birlikteki yetkili askerlerin ihbarı üzerine, olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi. Askerlerden 51'i Kırkağaç Devlet Hastanesi'ne, 13'ü ise Soma Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedaviye alınan askerlerin yedikleri yemekten zehirlendikleri belirlendi. Serum tedavisi uygulanan askerlerin sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi. Olay sonrası Kırkağaç Devlet Hastanesine CHP Manisa Milletvekilleri Özgür Özel ve Turyıldız Biçer ve AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir, Kırkağaç Kaymakamı Cengizhan Yılmaz, Belediye Başkanı Yaşar İsmail Gedüz, Yüksek Okul Müdürü Hakan Aracı,İlçe Jandarma Komutanı Enver Gündüz, İlçe Emniyet Müdürü vekili Kenan Yalçınkaya,CHP İlçe Başkanı Şerif Ozan İren, AK Parti İlçe Başkanı Ömer Öztürk, gelerek  İlçe Devlet Hastanesi'nde tedaviye alınan askerleri ziyaret ederek, yetkililerden bilgi aldı. Özgür Özel açıklamasında Olayı duyar duymaz Kırkağaç’a geldim Kırkağaç Kaymakamımız ve Hastane yetkililerinden bilgilerini aldık  şuanda yoğun bakıma duyulan bir askerimiz yok serumlarının takıldığı ve durumlarının iyi olduğunu yapılan kontrollerde besin zehirlenmesiyle ilgili değerler olduğunu her ihtimale karşı durumu iyi olanlar çevre hastanelere sev edilecek Kırkağaç Devlet Hastanesi boş tutulacağını şimdi birliğe gideceğiz buradada gerekli bilgileri alacağız ziyaretimizi  gerçekleştirceğiz dedi. Daha sonra CHP Manisa Milletvekili ziyarette bulundu  askerlerimizin sağlık durumları çok  iyi  olması bizleri sevindirdi dedi. AK Parti Manisa Milltvekili Uğur Aydemir  askerlerimizin durumları çok iyi 63 askerimiz Hastanemize geldiler askerlerimiz  Kırkağaç ve Somada tedavileri sürüyor durumları iyi uzman doktorlarımızın kontrolünde hepsi gözetim altında  Birliğimizde 6000 askerimiz var 6000 askerden bu kadar askerimiz rahatsızlanmış aynı suyu kullanıyorlar aynı yemeği yediler askerlerimiz kontrollü bir şekilde alaya gönderiyoruz alayda gözetim altında duracaklar. Tedirgin olacak bir durum yok asker aileleride rahat olsun Devletimiz onların yanında olduğunu Kırmızı kotlu bir açıklama yapılmış böyle bir hastamızda olmadığını burada kırmızı kodlu deyipte asker yakınlarını tedirgin etmeyelim  herhangibir tehlikeli durum yok dedi. Kırkağaç Devlet Hastanesinde bulunan askerlerin tamamının taburcu edildiği  ve askeriyede bulunan revirde gözetim altında tutulacaklar.

 

 

 

 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
SOMA TSO, TOBB İNŞAAT ve TAAHHÜT HİZMETLERİ KURULU TOPLANTISINA KATILDIÖnceki Haber

SOMA TSO, TOBB İNŞAAT ve TAAHHÜT HİZMETL...

Depremde En Çok Hasar Gören TiyenliSonraki Haber

Depremde En Çok Hasar Gören Tiyenli

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar