SOMA TSO, TOBB İNŞAAT ve TAAHHÜT HİZMETLERİ KURULU TOPLANTISINA KATILDI

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
SOMA TSO, TOBB İNŞAAT ve TAAHHÜT HİZMETLERİ KURULU TOPLANTISINA KATILDI

Soma Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Işık, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ev sahipliğinde düzenlenen İnşaat ve Taahhüt Hizmetleri Kurulu Toplantıya katıldı

SOMA TSO, KOLİN A.Ş.’yi ZİYARET ETTİ

Soma Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Işık ve Soma Termik Santrali eski Teknik Müdürü İzzet Ateş, Kolin A.Ş. Koordinatörü Sayın Arzu Atik’i makamında ziyaret etti.

Arzu Atik ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Başkan Işık ve Teknik Müdür Ateş’e teşekkür dileklerini iletti.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) 73. Genel Kurulu nedeniyle TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun başkanlığında TOBB Genel Kurul Başkanı, TOBB Yönetim Kurulu, Konseyler, Soma Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı İsmail Hakkı Bakır, Soma TSO Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Işık, Soma TSO TOBB delegesi Nadirhan Hızlı, Soma TSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Eroğul, Soma TSO Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Hakkı Kutlu, Soma TSO Meclis Üyeleri Murat Ok, Selçuk Yaprak, Murat Süer, Nüvit Iğnak, Ahmet Ok, Hayrullah Çetin, Ali Doğanay, Mustafa Kurt, Soma TSO Kadın Girişimciler Kurulu Temsilcisi Sevil Önol, Soma TSO Genel Sekreteri Canan Copkıran, Soma TSO Özel Kalem Müdürü Burçin Kaygusuzer,ve diğer oda-borsa başkanları ve delegeler Anıtkabir’i ziyaret ederek Ata’nın huzurunda saygı duruşunda bulundular.​

Hisarcıklıoğlu, Anıtkabir Şeref Defteri’ne şunları yazdı:

“Ulu Önder Atatürk,

73’üncü Genel Kurulumuz öncesinde huzurunuzdayız. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin yöneticileri ve delegeleri olarak, var gücümüzle sizin aziz hatıranıza ve büyük hedeflerinize layık olmaya çalışıyoruz. Bu hedeflerden asla vazgeçmeyeceğiz.

Şanlı Cumhuriyetimizin yüzüncü yılına yaklaşıyoruz. Bütün dünyanın hayranlıkla izlediği sizin önderliğinizdeki kurtuluş mücadelemizin ardından gelen Cumhuriyetimiz, bizler için en anlamlı gurur ve onurdur. Bu büyük tarihi yazmaya, iş dünyasının temsilcileri olarak bizler de ekonomide yapacağımız büyük atılımlarla devam etmek azmindeyiz. Bize tuttuğunuz ışık eşliğinde ülkemizi dünyanın en büyük ekonomilerinden birisi yapmaya söz verdik, bu sözün yerine geleceğinden emin olun.

Siz ve silah arkadaşlarınız canlarınızı ortaya koyarak bize çok değerli bir emanet bıraktınız. Bizler bıraktığınız bu büyük emanete ve onura sonuna kadar sahip çıkacağız. Bu vatan bizden öncekilerin olduğu gibi, bizim ve bizden sonrakilerin de namusudur.

Ülkemiz bir ve beraber olarak aydınlık yarınlara yürümeye devam edecektir. Cumhuriyetimizin kurulmasında ve bugünlere gelmesinde başta siz olmak üzere, emeği geçen herkesi rahmet ve minnetle anıyoruz.

Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır. Ruhunuz şad olsun.”

SOMA TSO, 73. GENEL KURUL’A KATILDI

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) 73. Genel Kurulu TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun başkanlığında TOBB Genel Kurul Başkanı, TOBB Yönetim Kurulu, Konseyler, Soma Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı İsmail Hakkı Bakır, Soma TSO Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Işık, Soma TSO TOBB delegesi Nadirhan Hızlı, Soma TSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Eroğul, Soma TSO Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Hakkı Kutlu, Soma TSO Meclis Üyeleri Murat Ok, Selçuk Yaprak, Murat Süer, Nüvit Iğnak, Ahmet Ok, Hayrullah Çetin, Ali Doğanay, Mustafa Kurt, Soma TSO Kadın Girişimciler Kurulu Temsilcisi Sevil Önol, Soma TSO Genel Sekreteri Canan Copkıran, Soma TSO Özel Kalem Müdürü Burçin Kaygusuzer,ve diğer oda-borsa başkanları ve delegelerin katılımıyla birinci gün Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, ikinci gün ise TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi’nde yapıldı.

10 ve 20 yılını dolduran TOBB delegelerine hizmet şeref belgesi takdim edildi
TOBB Hizmet Şeref Belgesi ve Plaket Takdim Töreni’nde konuşan TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu “Sadece günü kurtarmak, mevcutla yetinmek gibi bir anlayışta olmadık. Hep daha fazla üretim, yatırım, istihdam ve ihracat için çalıştık, çalışıyoruz” diye konuştu.​

TOBB delegesi olarak 10 ve 20 yılını dolduranlara, son seçimlerden bu yana ahirete intikal eden Oda ve Borsa Başkanlarının ailelerine ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nde Başkanlık yapmış olan Ali Coşkun’a Hizmet Şeref Belgesi ve Plaket takdim edildi. TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun ev sahipliğinde yapılan törene Başbakan Binali Yıldırım, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, MHP Genel Başkan Yardımcısı Emin Haluk Ayhan, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, TBMM Eski Başkanı Cemil Çiçek ve milletvekilleri katıldı.

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu burada yaptığı konuşmada Başbakan Binali Yıldırım’a tüm Türkiye’yi bir araya getiren Ekonomi Şuralarında, kabinesiyle birlikte saatler boyunca iş dünyasının sorunlarını dinlediği için teşekkür etti.
Hisarcıklıoğlu, ayrıca iş dünyasını yakından ilgilendiren birçok düzenleme meclisten geçerken, Türk özel sektörüne destek veren; Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na ve Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye ve Türk iş âleminin sorunlarının çözümüne yönelik çabalarından dolayı; Meclis’e, siyasi partilere, komisyon başkanlarına ve tüm milletvekillerine teşekkürlerini iletti.

Oda ve Borsa mensuplarımızın gurur gününde biraraya geldiklerini ifade eden TOBB Başkanı, “Onların emekleri ve gayretleriyle, kurumsal hizmet kapasitemiz her yıl daha da gelişti. Odalarımız ve Borsalarımız reel sektörümüzün asli hizmet merkezleri haline geldi. Bu sayede memleketimiz daha çok yatırım, üretim, ihracat ve istihdam kazandı.
Tüm bunları el birliği, gönül birliği, akıl birliğiyle başardık. Bu camiaya ve ülkemiz ekonomisine büyük hizmetlerinden dolayı; delege olarak bu yıl 10 yıl ve 20 yılını dolduran arkadaşlarımıza, son seçimimizden bu yana ahirete intikal eden Oda ve Borsa Başkanlarımızın ailelerine ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nde Başkanlık yapmış olan Ali Coşkun Ağabeyimize fazlasıyla hak ettikleri “Hizmet Şeref Belgeleri ve Plaketleri”ni takdim edeceğiz. Bu kıymetli insanların emeklerini, her zaman minnet ve takdirle anacağız. Allah, bu ülke için emek veren, alın ve akıl teri döken herkesin başarılarını daim kılsın” diye konuştu.

Toplantının ev sahipliğini, Bakan Bülent Tüfenkci’yle birlikte yaptıklarını belirten Hisarcıklıoğlu, “Çalışkan, vizyon sahibi böyle bir bakanımız olduğu için Sayın Cumhurbaşkanımıza ve Başbakanımıza teşekkür ediyoruz. Ülkemiz iş ve yatırım ortamını iyileştiren, reel sektörümüzün rekabet gücünü artıran Başbakanımıza, Başbakan Yardımcılarımıza ve tüm bakanlarımıza da şükranlarımızı sunuyorum” dedi.

TOBB Başkanı M. Rİfat Hisarcıklıoğlu’nun ev sahipliğinde TOBB ETÜ Spor Salonu’nda gerçekleştirilen Genel Kurul’a Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bakanlar, TOBB delegeleri, camianın temsilcileri ve çok sayıda basın mensubu katıldı.

TOBB’un 73. Genel Kurulu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleştirildi. TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu Genel Kurul’un açılışında yaptığı konuşmada “ Zaman, daha güçlü Türkiye için, dayanışma içinde olma ve geleceğe odaklanma zamanı. Türkiye’nin yarınını, bugününden çok daha güzel yapma zamanı.” ifadesini kullandı.​
TOBB Başkanı M. Rİfat Hisarcıklıoğlu’nun ev sahipliğinde TOBB ETÜ Spor Salonu’nda gerçekleştirilen Genel Kurul’a Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bakanlar, TOBB delegeleri, camianın temsilcileri ve çok sayıda basın mensubu katıldı.

Hisarcıklıoğlu burda yaptığı konuşmada , yeni hükümet sistemiyle güçlenen ve hızlanan yönetimde, kararlar daha hızlı alınacağını belirtirken, “Devletteki çarkların hızlanması, bürokrasinin aşılması, özel sektöre olumlu yansıyacak. Böylece Zaman, daha güçlü Türkiye için, dayanışma içinde olma ve geleceğe odaklanma zamanı. Türkiye’nin yarınını, bugününden çok daha güzel yapma zamanı. Yeni hükümet sistemiyle güçlenen ve hızlanan yönetimde, kararlar daha hızlı alınıp uygulanacak. Devletteki çarkların hızlanması, bürokrasinin aşılması, özel sektöre olumlu yansıyacak. Böylece ekonomide yeni bir büyüme modelini ve kalkınma hamlesini hazırlayabileceğiz” dedi.

Türkiye’nin, son 15 senede müthiş bir ekonomik gelişme gösterdiğinden söz eden Hisarcıklıoğlu, artık yarına odaklanmak ve geleceğe birlikte yürümek gerektiğinin altını çizdi. Reform ateşini yeniden canlandırmanın önemi üzerinde duran TOBB Başkanı, hep birlikte çalışarak yeni büyüme hikâyesini tüm dünyaya göstereceklerini bildirdi.

TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu iş dünyasının sıkıntılarını, bürokratik oligarşi ve alınması gereken önlemleri bizzat Genel kurulda Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a anlattı. Cumhurbaşkanı Erdoğan sıkıntılar konusunda bizzat ilgileneceğini bürokratik oligarşi sisteminin kaldırılacağını ve sorunların direkt olarak bakanlara iletilmesini istedi.
İstihdam konusuna da değinen Başkan Hisarcıklıoğlu söz verdiğimiz gibi iş dünyası olarak üstlerine düşeni yapıldığını ve bir milyon yeni istihdam yaratıldığını ifade etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan istihdam konusunda yapılanlardan memnuniyet duyduğunu ifade ederek Türkiye Cumhuriyetinin artık kendi otomobilini yapması gerektiğini ifade ederek bu görevi TOBB ailesinin yapması gerektiğini söyledi. Başkan Hisarcıklıoğlu bu görevi seve seve üstleneceklerini ifade edip ne gerekiyorsa yaparız , biz büyük bir aileyiz ”gücümüz birliğimiz” dedi.
73. Genel Kurul ülkemize hayırlı olsun.

 

 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
SEXS ŞANTAJINA 4 GÖZALTI.Önceki Haber

SEXS ŞANTAJINA 4 GÖZALTI.

ASKERLERİN TAMAMI TABURCU EDİLDİSonraki Haber

ASKERLERİN TAMAMI TABURCU EDİLDİ

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar