Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç Ziyaret'te Bulundu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Soma Belediyesini ve Sendikaları ziyaret etti.

Manisa'nın Soma ilçesine ziyarette bulunan komşu Bergama  belediye başkanı Mehmet Gönenç ilk ziyaretini Soma Belediyesi'nde gerçekleştirdi. Soma Belediye Başkanı Hasan Ergene, Bergamalı  olması ve komşu ilçe olduğundan,birbirine yakın komşu  beldelerde  büyüyen  başkanlar bir araya geldi,  Bergama Belediye Başkanının  Soma belediyesi ziyaretleri esnasında,Soma Kaymakamı Ahmet Altıntaş, Soma AK Parti ilçe Başkanı Şeref Kavruk, ve Soma Cumhuriyet Halk Partisi ilçe Başkanı Levent Erbinsoy Atatürk Düşünce Derneği Başkanı Önder Adar, ve beraberinde yönetim kurulu ile Soma Belediyesi'nin ziyarette bulundular. Sohbet havasında yapılan ziyarette  her iki ilçenin sınır sınıra olması,  iki belediye başkanının da hemşeri olması, beraberindesohbetleri derinleştirdi. Sonraları maden-iş sendikaları ziyaret eden Başkan Mehmet Gönenç ve Soma Cumhuriyet Halk Partisi Başkanı Levent Erbinsoy Atatürk Düşünce Derneği Başkanı Önder Adar ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri sırasıyla şubeleri ziyaret ettiler. Sendika şubeleri yaptıkları çalışmaları anlatırken, belediye başkanı Gönenç’in sendikanın anlattıklarını

  dinlemesi ve daha sonra sorduğu soruda  neden 4 şube oldunuz sorusuna, madenlerdeki ki çalışan işçi sayısının çok olması tekbir şube tarafından çalışan 13 Bin üzerinde madencinin olması  tek şube olduğunda tanıma şansının fazla olmadığından, daha iyi hizmet vermek için sendikaları 4 şube olarak yapıldı.Diye bilgisi verildi.

Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç Partili olarak parti çalışma programında her başkanın komşu ilçede çalışma yapacağını neden Hayır diyoruz  onu hemşerilerimize anlatacağız dedi.

Pazar yerini ve esnaf ziyaretinde bulunacak olan Gönenç Daha sonraları

Soma’da Özgür Özel’le birlikte  Neden Hayır diyeceklerini 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
"BİZLERE 30 HANELİ KÖY MUAMELESİ YAPIYORLAR"Önceki Haber

"BİZLERE 30 HANELİ KÖY MUAMELESİ YAPIYOR...

Demokrasiye Sahip Çıkma ZamanıSonraki Haber

Demokrasiye Sahip Çıkma Zamanı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar