Bu millet hata yapsa CHP iktidar olurdu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bu millet hata yapsa CHP iktidar olurdu

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı  Erol Kaya,ELİ Sosyal tesislerinde muhtarlara, partililere,şirket yöneticilerine konuştu.Ben siyaset yapmıyorum. Beni dikkatli dinledikten sonra sizler inanın evet için çalışacaksınız buna inanıyorum dedi

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı  Erol Kaya, "Bundan sonraki süreçte  Türkiye çok daha güçlü, hızlı büyüyen ve kalkınan bir ülke olacaktır" dedi.

"İnşallah 16 Nisan'dan sonra ülkede güçlü iktidarlar inşa edilecek. İkincisi ise güven ve istikrarın oluşmasına katkı sağlayacak. Bundan çok daha önemlisi de millet, başarısız olan siyasileri artık siyasette barındırmayacaktır. Yani aslında kıyametin koptuğu nokta tam da burasıdır. Dolayısıyla bu ülkede artık '6 defa gittim, 7 defa geldim, 7 seçim kaybettim, 8'incide mutlaka daha güzel şeyler yapacağım' deme devri bitecektir.

AK Parti'li Kaya: "Bu millet hata yapsa CHP iktidar olurdu " AK Parti Genel Başkan Yardımcısı  Erol Kaya: "Güven ve istikrar gelecek, başarısız siyasetçi gidecek" " Siyaset siyasetçilere bırakılmayacak kadar önemli""Bu millet hiç hata yapmadı, yapsaydı CHP iktidara gelirdi"

Biz 'Evet'in bereketine inanan insanlarız. Sandıktan da evet çıkacağına inanıyoruz. Çünkü artık siyaset, siyasetçilere bırakılmayacak kadar önemli ve millete teslim edilecek kadar büyük bir iş. Bu millete güveniniz. Diyorlar ki 'Millet ya hata yaparsa.  Tayyip Erdoğan'a inandık, güvendik ama ya millet hata yaparsa. Bu ülkenin siyasi tarihine bakın bu millet hiç hata yapmadı. Hata yapsalar CHP iktidara gelirdi. Bu milletin ferasetine, basiretine inanan insanlarız. Bu milletin sahiplendiğinde hiçbir ülke, başka bir devlet, hiçbir bölücü asla diz çökertememişlerdir. Biz büyük bir milletiz dedi.

 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Soma'da FETÖ /PDY Operasyonlarında 4 Kişi Göz Altına Alındı.Önceki Haber

Soma'da FETÖ /PDY Operasyonlarında 4 Ki...

Kazada 1. Kişi. Yaralandı.Sonraki Haber

Kazada 1. Kişi. Yaralandı.

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar