ÇEVRE YOLU ATATÜRK CADDESİ BAĞLANTI YOLU NE ZAMAN AÇILACAK

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
ÇEVRE YOLU ATATÜRK CADDESİ BAĞLANTI YOLU NE ZAMAN AÇILACAK
Ekonomiye Zararı Ne Kadar.
ÇEVRE YOLU ATATÜRK CADDESİ BAĞLANTI YOLU NE ZAMAN AÇILACAK
 
Hatırlanacağı üzere, tamamlanması yılan hikâyesine dönen Soma çevre yolu, 26 Aralık 2016 tarihinde, dönemin Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet ARSLAN’ ın katılımı ile hizmete açılmıştı. Çevre yolunun açılmasından sonra özellikle şehir içi trafiğimizi rahatlatacak, kamyon ve otobüs garajımızı çevre yoluna bağlayacak Atatürk Caddesi bağlantısının da en kısa sürede tamamlanacağı açıklanmıştı. 
Çevre yolumuzun, Atatürk Caddesi bağlantı yolu yapımına gecikmeli de olsa başlandı. Bağlantı yolunun bir kısmına asfalt dökümü yapıldı ve trafik lambaları yerleştirildi. Gözlemlediğimiz kadarıyla gecikmeli olarak başlayan çalışmalar durmuş durumda. Bağlantı yolları tamamlanmamış ve resmi olarak açılmamış olmasına rağmen fiilen ve kontrolsüz bir şekilde kullanılıyor. Allah korusun, bu kontrolsüz kullanım trafik kazalarına neden olabilir. Vatandaşlarımızın, can ve mal kaybına uğramasını istemiyoruz. Bu nedenle yapılması gereken, bağlantı yolunun tamamlanarak derhal trafiğe açılması ve vatandaşlarımızın bu kolaylıktan güvenli bir şekilde faydalanmasının sağlanmasıdır. 
Kamyon ve otobüs garajlarının yapıldığı dönemde, çevre yolu Atatürk Caddesi bağlantı yollarının yapılacağı sözü bizzat dönemin Soma Belediye Başkanı tarafından verilmişti. Bağlantı yolunun imar ile ilgili düzenlemeleri Soma Belediyesi tarafından yapıldı. Yolun yapım sorumluluğu ise Karayollarına ait. CHP Soma İlçe Başkanlığı olarak, Somalı vatandaşlarımız adına her iki kurumun yetkililerine soruyoruz:
Çevre yolu Atatürk Caddesi bağlantı yolu yapımı ne zaman tamamlanacak? Bağlantı yolundaki gecikmenin nedeni nedir?
Gecikme, kamu kurumlarından mı yoksa yüklenici firmadan mı kaynaklanmaktadır?
Bağlantı yolu olarak kullanılan alanların kamulaştırılması yapıldı mı?
Bağlantı yolu ne zaman trafiğe açılacak?
Atatürk Caddesinin çevre yoluna bağlanması ilçemiz açısından hayati öneme sahip. Bu nedenle Soma kamuoyunun bilgilendirilmesi ve şeffaflık adına, Soma Belediyesi ve Karayolları Genel Müdürlüğünü konu hakkında ivedilikle açıklama yapması gerekmektedir. Sorduğumuz soruların ve konunun takipçisi olacağımızı Soma halkına beyan ederiz.
 
                                                              CHP SOMA İLÇE BAŞKANLIĞI
Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Fasulye Gibi Ekti SuladıÖnceki Haber

Fasulye Gibi Ekti Suladı

Soma Nakliyeciler Okulu Avrupa Okulları Arasına Girdi.Sonraki Haber

Soma Nakliyeciler Okulu Avrupa Okulları...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar