Çöp tenekesindeki Sese Kulak Verdi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Çöp tenekesindeki Sese Kulak Verdi
O Ses Kediden Geliyordu

Manisa'da Belediye temizlik ekipleri, çöp konteynerinden gelen inleme ve ağma sesine duyarsız kalmadılar, kafası çay kutusuna sıkışmış kediyi kurtardılar.

Manisa'nın Soma ilçesinde çöp konteyneri içinde başı çay kutusuna sıkışmış olan kediyi gören belediye temizlik ekipleri kediyi kurtarırken, o anlar çalışma arkadaşları tarafından telefonla kaydedildi.

Soma Belediyesi Temizlik işlerinde görevli Erhan Arslan yaşadıkları olayı anlatarak, çalışma arkadaşları Müjdat Arslan ve Salih Çınar ile çöp toplama kamyonu ile  Zafer Mahallesinde günlük mesailerine başladıklarını, M. Gök Sokakta bulunan çöp konteynerini almak için durduklarında çalışma arkadaşlarının konteynerden bir kedinin ağlama sesini duyunca kendisini uyardığını aktardı.

Aracı durdurup konteynere baktıklarında kafası çay kutusuna sıkışmış bir kediyi fark ettiklerini söyleyen kamyonun şoförü Erhan Arslan, "Arkadaşlarım, Salih ve Müjdat, kediyi konteynerden çıkarttılar. Ağlıyor ve inliyordu. Belli ki geceden beri o şekilde kalmıştı. Yavaşça ve dikkatlice başını ve boynunu sürekli okşayarak kediyi kutudan kurtardık. O kadar korkmuş olmalı ki can havli ile hemen yanımızdan uzaklaştı. Ben o anları telefonumla görüntüledim. Evsel atıklar sokak hayvanları düşünülerek çöpe atılmalı. bu tür olaylarla çok karşılaşıyoruz. Bazen geç kalınabiliyor. Onlarında bir

kediyi kurtaran temizlik işçileri, Belediye Başkanı Ali Tulup tarafından ödüllendirildi.

İlçede Zafer Mahallesi'nde görev yaptıkları sırada, çöp konteynerinde kafası çay kutusuna sıkışan kediyi kurtaran temizlik işçileri Erhan Arslan, Müjdat Arslan ve Salih Çınar, Soma Belediye Başkanı Ali Tulup tarafından başkanlık makamında kabul edildi.

Duyarlı davrandıkları ve kediyi kurtardıkları için işçilere tek tek teşekkür eden Başkan Tulup, " Başta Temizlik işleri müdürlüğümüz ve çalışanlarımıza böyle duyarlı oldukları için teşekkür ederim. Hep söylüyoruz toplantılarımızda empati kurarak çalışalım diye. Çöp bidonunu döktükten sonra etrafını nasıl temizliyorsak, boşaltmadan önce de içinde bir canlı var mı diye …

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Karadenizdeki Okulların Kömürünü Soma Nakliyeciler Kooparatifi TaşıyacakÖnceki Haber

Karadenizdeki Okulların Kömürünü Soma N...

Manisa Valiliğinden Karar 15 Gün Süreyle YasakSonraki Haber

Manisa Valiliğinden Karar 15 Gün Süreyle...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar