Hayalimdeki Polis” konulu resim ve şiir yarışması sonuçlandı.

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Hayalimdeki Polis” konulu resim ve şiir yarışması sonuçlandı.

 

Manisa İl Emniyet Müdürlüğü  tarafından düzenlenen  “Hayalimdeki Polis” konulu resim ve şiir yarışması sonuçlandı.

Geleceğimizin teminatı olan çocuk ve gençlerimizin çeşitli sosyal kültürel etkinliklerde kendileri ile barışık, şehir ve toplum hayatına sağlıklı bir şekilde uyum sağlamış bireyler olarak yetişmesine katkıda bulunması amacıyla
Toplum Destekli Şube Müdürlüğü  tarafından  Manisa İli merkezinde eğitim gören İlkokul (Resim) ve Ortaokul (Şiir) düzeyindeki öğrencilere yönelik  düzenlenen ve dereceye giren öğrencilere çeşitli hediyelerin verildiği  Resim ve Şiir yarışmamızın  ödül töreni, İl Emniyet Müdürlüğü  personellerinin , dereceye giren öğrencilerin, ailelerin ve öğrencilerin eğitim gördüğü okuldaki yetkililerinin katılımlarıyla gerçekleştirildi.

Resim ve Şiir yarışmamıza yaklaşık 447 eserle katılan öğrenciler Manisa  Valiliği oluru ile kurulan İl Sosyal Etkinlikler Değerlendirme Kurulu tarafından eleme yapılarak resim dalında 20, şiir dalında 10 eser finale kalmış, finale kalan bu eserler sosyal medya hesaplarımız üzerinden oylamaya sunularak en çok beğeni alan ilk üç eser ve İl Emniyet Müdürü   Ömer USLUSOY tarafından şiir ve resim kategorisinde belirlenen 2 esere mansiyon ödülü verilmiştir.

“Hayalimdeki Polis” konulu şiir yarışması;

1. Ecrin BULUT (Vestel Ortaokulu),

2. Ayşe Hilal ÖZTÜRK (Atatürk Ortaokulu),

3. Aleyna GÜRAKAN (Ali Rıza Çevik Ortaokulu) ve

Mansiyon Ödülü alan Emir YILDIZ (Görgülüler Ortaokulu) olarak belirlenmiştir.

 

“Hayalimdeki Polis” konulu resim yarışması sonuçlanmış olup; 

1. Beren Ada CİVANOĞLU (Cumhuriyet İlkokulu),

2. Mehmet Akif İNCE (Akşemseddin İlkokulu),

3. Elif Talia KANBUR (Cumhuriyet İlkokulu) ve

Mansiyon Ödülü alan Ece ÖZCANLAR (Çağatay Uluçay İlkokulu) olarak belirlenmiştir.

 

Ödül töreninde öğrencilerimiz ve aileleriyle bir araya gelen İl Emniyet Müdürü  konuşmasında; “Bu yarışmayla  öğrencilerimize polis sevgisini aşılamayı, polisle bağının güçlenmesini, ilerleyen yaşlarında polisi doğru algılamayı ve devlete güven duygusunu sağlamayı , sokaklarda polisi kendisine en yakın kişi olarak görmesini arzu ediyoruz. Tüm öğrencilerimiz, ailelerimiz şunu bilsin ki onların huzuru ve güveni için gece gündüz çalışıyoruz. Onların güvenliği için okul önlerinde ve çevresinde gereken her türlü tedbirleri alıyoruz ve almaya devam edeceğiz.” Dedi.

Daha sonraİl Emniyet Müdürü  öğrencilere, aileleri ve okul yetkililerinin de  katılımlarıyla yarışmalarda dereceye giren öğrencilere hediyeler verildi.Program dereceye giren şiir, resim ve kompozisyonların bulunduğu serginin gezilmesi ile sona erdi.

       

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Milli Sporcu, Soma'da Öğrencilerle Buluştu.Önceki Haber

Milli Sporcu, Soma'da Öğrencilerle Buluş...

Acele Kamulaştırma Kararı Resmi Gazetede YayınlndıSonraki Haber

Acele Kamulaştırma Kararı Resmi Gazetede...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar