KUDÜS İSLAMINDIR.

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
KUDÜS İSLAMINDIR.

İnsanlık tarihinin başlangıcından bu yana, Hazreti Adem'in çocukları Kabil'in Habil’i yani öz kardeşini öldürmesiyle başlayan Şeytana, Tagutlara ve Nefsine uyma süreci yeryüzünde Nemrutlarla Firavunlarla ve Ebu Cehillerle devam etmiştir.Zamanımızda onların yolunda olan Siyonist Emperyalist yöneticilerin dünyayı nasıl kan gölüne çevirdiklerini, kendi çıkarları için kendi öz kardeşlerini bile öldürecek kadar vahşileştiklerine dünya tarihi tekrar şahit olmuştur.

Bu hak ve batıl mücadelesi dün olduğu gibi bugün de, yarın da kıyamete kadar devam edecektir.  Bu zalimler geçmişten hiç ders ve ibret almamışlardır. O Firavunlar, Nemrutlar, Ebrehelerin başına gelenlerin bir gün bu Siyonistlerin de başına geleceğini düşünmemişlerdir. Bugün de kalkmış bu tagutların başı ABD Kudüs'ü İsrail'in başkenti olarak tanıyacağını açıklıyor,  Ortadoğu'da yeni bir ateşin yanmasını istiyor.

Bugün akşam saatlerinde ABD Başkanı Trump tarafından yapılan açıklamada Artık resmi olarak Kudüs'ün İsrail'in başkenti olarak tanınmasına karar verdim.

Önceki başkanlar vaadetti ama bu vaadi yerine getiremediler. Ben bugün bu kampanya vaadimi yerine getiriyorum.

Ve bunun ABD'nin çıkarına olduğunu düşünüyorum.

İsrail egemen bir devlet ve her egemen devlet gibi kendi başkentini belirleme hakkına sahiptir. Şeklinde küstahça bir açıklama yapmıştır. Bu açıklama biz Müslümanlar için yok hükmündedir.

 EY AMERİKA KANLI VE KİRLİ OLAN PİS ELLERİNİ İSLAM COĞRAFYASINDAN ÇEK….    

Kudüs Müslüman toprağıdır ve öyle kalacaktır. ABD başkanı Trump ın yapmış olduğu bu açıklamayı kınıyoruz. Bu alınan kararlar otadoğuda daha fazla kan akmasına sebep olacaktır. Müslümanların ilk kıblesi mescidi aksadır. Son Müslüman kalana kadar bu şehir korunacaktır. Aynı zamanda Osmanlı toprağıda olan  KUDÜS şehri hiçbir zaman küffarın eline geçmeyecektir. Müslümanlar olarak en kısa zamanda gereken cevap verilmelidir. Ümmeti Muhammedi bu olaya bütün gücüyle tepki göstermeye çağırıyoruz. Müslümanların ilk kıblesi esaret altında iken hiç bir Müslüman bu olaya sessiz kalamaz. Bana ne diyemez.

            Hükümetten beklentimiz en kısa zamanda Bakanlar kurulunu toplayıp bu karara misilleme olarak AYASOFYAYI ibadete açmasıdır ve gerekli yaptırım kararları almasıdır. Bu yapılan hareket sadece kınamayla geçiştirilemez. Sayın Cumhurbaşkanımızdan bu olaya derhal müdahil olmasını ve en sert cevabı vermesini bekliyoruz. Cumhurbaşkanımızın 15 Temuzda olduğu gibi bir talimatı ümmeti Muhammedi ayağa kaldırmak için yeterlidir. Siyonistlerin Arzu-mevud hayalleri en kısa zamanda başlarına yıkılmalıdır. Buda ancak Müslümanların birlik ve beraberliği ile mümkündür. Orta doğuyu kan gülüne çeviren Siyonistlerin daha fazla Müslüman kanı dökmesine Müslümanlar olarak izin verilmemelidir. Orta doğuda plan yapanlar şunu iyi bilmelidir ki Bütün planların üstünde mutlak plan yapıcı ALLAH (c.c) tır. Er yada geç Siyonistlerin planları kendi başlarına bela olacaktır. Bu nedenle bütün Müslümanları bir ve beraber olmaya algı operasyonlarıyla ülkemizi bölmek isteyenlere fırsat vermemeye ABD gibi terörizme destek olan bir ülkenin ülkemiz üzerinde oynadığı oyunları görmeye davet ediyoruz. Son söz olarak KUDÜS İSLAMINDIR bundan sonra da öyle kalacaktır. Son Müslüman can verene kadar küffara ilk kıblemizin bulunduğu beldeleri çiğnetmeyeceğiz.

                                                                                                                      Mustafa fatih UZUNOĞLU

                                                                                                                      SOMA DİNBİRSEN İLÇE BŞK.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İnternete %50 zam geliyorÖnceki Haber

İnternete %50 zam geliyor

MAZLUM NURLU ÜZÜM ARAŞTIRMA KOMİSYONU ÜYESİ OLDUSonraki Haber

MAZLUM NURLU ÜZÜM ARAŞTIRMA KOMİSYONU ÜY...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar