Namık Kemal İlkokulu Öğrencileri de Enerji Avcısı oluyor.

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
0
GDZ Elektrik Dağıtım A.Ş. “Enerji Avcıları” Yetiştiriyor.

Manisanın Soma İlçesinde GDZ Elektrik AŞ Soma'da Enerji Verimliliği konusunda eğitim semineri vermeye başladı.İşletme Sorumlusu Ahmet İzgin Proje hedef kitlesinin 4,6 yaş arası çocukların bilinçlendirilmesi tasarruf,verimliliğin artırılması konularını anlatacak, kurumsal İletişim uzmanlarımız, enerji konusunu anlatacaklar.Faydalı olacağımız kanısındayım dedi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Dikici  eğitimin ilk olarak  Namık Kemal İlkokulu olarak  seçildi. eğitime başlandı.Bu eğitim sırasıyla devam edecektir dedi.

Her yıl ocak ayının ikinci haftası Enerji Tasarrufu haftası olup Şirketimiz enerjinin verimli kullanılması gerektiğini ve bunun nasıl yapılacağını anlatan" Enerji Avcıları" isimli projeyi geliştirmiştir

Projenin hedef kitlesi 4-6 yaş arası ana sınıf öğrencileri olup projenin amacı enerji tasarrufu farkındalık çalışmalarına vurgu yapılarak, başta evlerde olmak üzere çocukların bulunduğu her ortamda enerjinin çocuklar tarafından verimli kullanılması ve çocukların enerji kullanımı, tüketimi konusunda bilinçlendirilmesi aynı zamanda enerji tasarrufu konusunda ülke ekonomisine katkıda bulunması hedeflendiğini belirten yetkililer.

Sosyal Sorumluluklarının bilincinde olan GDZ Elektriğin insana yapılan yatırım en büyük yatırımdır ilkesi ışığında çocuklarımızı enerjinin tasarruflu ve verimli kullanılması konusunda bilinçlendirmeyi amaçlamaktadır.

"Enerji Haftası başlayıp hizmet bölgemiz olan iki ilde binlerce öğrenciye ulaştık.

öğretmenlerimizden olumlu eleştiriler aldığını  ve öğrencilerin yoğun ilgisini toplayan Enerji Avcıları Sosyal Sorumluluk Projemizi yıl boyunca İzmir ve Manisa İl genelinde hizmet veren birçok okulun anasınıfı öğrencileriyle buluşturmayı hedefliyoruz.

Namık Kemal İlkokulu 04-06 yaş grubu öğrencilerimiz de Enerji Avcısı olacaklar. Bu okulumuzun öğrencileri ile Enerji Avcılarımızın sayısı 2000’e ulaştı.Dediler.

 

 

 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Eğitime Katkıda Bulunmanın Çabası İçerisindeyizÖnceki Haber

Eğitime Katkıda Bulunmanın Çabası İçeris...

 Soma Santralın Bacası Duman,DumanaSonraki Haber

Soma Santralın Bacası Duman,Dumana

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar