Şehzadeler ‘de Sporculara Destek

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
0
0

Şehzadeler kaymakamlığı Dr. Ömer Faruk Meriç İlkokulu voleybol takımına malzeme desteğinde bulundu. Sportif aktivitelerde bulunan öğrenicilere destek olacaklarını ifade eden Şehzadeler Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu ve beraberindeki heyet engelli öğrenci Kadir Adıyaman’ı da evinde ziyaret ederek diz üstü bilgisayar hediye etti.

Şehzadeler Kaymakamlığı, Dr. Ömer Faruk Meriç İlkokulu Voleybol takımına malzeme desteğinde bulundu. Şehzadeler Sosyal Yardımlaşma Vakfı tarafından sağlanan malzeme teslim törenine Şehzadeler Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, İl Milli Eğitim Müdürü Recep Dernekbaş, Şehzadeler İlçe Milli Eğitim Müdürü İlyas Şen ve veliler katıldı. Dr. Ömer Faruk Meriç İlkokulu bahçesinde düzenlenen törende konuşan Şehzadeler Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu “Geçtiğimiz karne dağıtım döneminde bu okulumuza geldiğimizde bizden öğrencilerimizin talebi olmuştu.Bizde o talep listesini incelediğimizde öğrenci kardeşlerimizin bizden eşofman talebi olduğunu gördük. Sayın valimiz konuyla ilgilenmemizi istediler. Bizlerde çocuklarımızın yüzü gülsün, sorunları çözülsün ve ihtiyaçları görülsün diye sosyal yardımlaşma vakfımız aracılığı ile bu talebin karşılanmasını sağladık. Bu kararı almamızda bizlere destek olan değerli Şehzadeler Belediye Başkanımıza, vakıf mütevelli heyetimize çok teşekkür ediyorum. Bu gün aramızda ilimize yeni gelen İl Milli Eğitim Müdürümüze de yeni görevinden dolayı başarılar diliyorum. Göreve geldiğim günden beri hep bir şeye dikkat ettim. Çocuklarımız bizim geleceğimizdir.Onların bütün ihtiyaçları bütün istekleri bizim için çok önemlidir. Bu nedenle Şehzadeler ’de sporu sürekli olarak destekliyoruz desteklemeye devam edeceğiz.Ben inanıyorum ki geleceğin milli sporcuları sizlerin arasından yetişecektir” dedi.

“En büyük Hedefimiz, Sizlerin Şehzade Gibi Yetişmesidir”

Şehzadeler ilçesindeki her bir öğrencinin bir şehzade gibi yetişmesi için çalıştıklarını vurgulayan Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik “Bizlerin geleceği olan sizler iyi olursanız bizlerde iyi oluyoruz. Sizleri seviyoruz. Tüm çalışmalarımızı sizlere göre planlıyoruz. Daha güzel şartlarda eğitim alabilmeniz için sizlerin hizmetinizde olmaya devam edeceğiz.Şehzadeler ‘de sizlerin daha çok başarılı olmanız için çalışıyoruz. Bizlerin en büyük hedefi sizlerin birer Şehzade gibi yetişmesidir. Gelecekte inşallah şehrimize, ülkemize en güzel hizmetleri sizler sunun. Biz de sizlerin başarılarıyla iftihar edelim arzusundayız” dedi.

 

 

 

Anahtar Kelimeler:

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Sürülerimize Köpekler zarar verdiÖnceki Haber

Sürülerimize Köpekler zarar verdi

İş yerinde Ölü bulunduSonraki Haber

İş yerinde Ölü bulundu

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar