Siftah Yapmadan Kapatıyoruz

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Siftah Yapmadan Kapatıyoruz

CHP ve İYİ Parti ittifak adayı Saka Belediye başkanlığını kazanmak için Mahalle, Sokak demeden çalışmaya devam ediyor.Hamidiye mahallesi Demirciler arasında esnafı ziyaret etti. Esnaf bugünkü ekonomiden memnun olmadığını belirtti. Aldığımız malzemenin neredeyse toptancının fiyat vermede güçlük çektiğini, aldıkları malzemenin işi teslim etmeden fiyatların arttığı buda esnafı sıkıntıya soktuğunu söylediler.

SİFTAH BİLE YAPMADIK

Esnafın dükkânına girdiğinde bir söyle bin işit. Bakın saat şu anda 15.00  oldu. İnanın siftah yapmadık. Vatandaşta para yok. Böyle giderse dükkân kapatmak zorunda kalacağız.

Kadın Derneklerini ziyaret etti.

Kadınların tamamen organik olarak üretilen gıda maddelerini hiçbir koruyucu madde kullanmadan hazırlayan satışı sunan girişimci Soma Kadın Atölyesi  derneğinde Partili kadınlarla birlikte ziyaret edildi. Burada üreten kadınlara konuşan Saka bizleri dünyaya getiren üreten kadınları, ülke ekonomisine katkısı olan kadınların ellerini öpmemiz gerekir. Sizler evde oturmak yerine ülke ekonomisine katkıda bulunuyorsunuz.

BİZLERİN BELEDİYECİLİK HİZMETLER ARASINDA ÜRETEN KADINLAR OLACAK.

Soma belediye başkanlığını kazandığımızda İnanın Soma’da üreten kadınlar olarak ismimizi duyuracağız. Evde oturan değil çalışan kadınlar olacak. Örneklememiz gerekirse, Şu anda termal sıcak su olan  mahallemiz var.bu sıcak suyun olduğu yerlerde dereye akan hiba olan  bu suyun etrafında seracılık yapmayı planlıyoruz dedi.

SOMA BELDİYESİ ÜSTÜNDE BULUNAN KADIN DAYANIŞMA  DERNEĞİ ZİYARET EDİLDİ.

Kadın derneğinde konuşan Millet ittifak adayı Abdullah Saka Soma’da yapılacak olan hizmetlerini anlattı.

Soma’yı köy görünümünden kurtaralım. Kadın sığınma evi bile yok.  Soma halkı sinema izlemek için çevre ilçelere gitmek zorunda değildir.

KONUŞUN İKDİDAR TÜRKİYEDE REKOR KANSER HASTASI SOMA’DA

Soma’da Beni bu bacanın tepesine ayaklarımdan asın diyenler nerede. Manisa İzmir hastanelerinin onkoloji servisinde tedavi görenler Somalı Kanser hastalığında rekor kırıyoruz. Santrale karşı değiliz. Özel Sektör elektrik üreteceğim derken bu halkı zehirlemesin. Yapılacak olan filtrenin yapılacak olan tarih bile uzatıldı. Bunları söylüyoruz söylemeye devam edeceğiz dedi

 

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Yer Altından Kömür Çıkaran Eller Genel Merkez Seçim Sonrası Atasını UnutmadıÖnceki Haber

Yer Altından Kömür Çıkaran Eller Genel M...

Soma Çimento Fabrikası Akülü Tekerlekli Sandalye Hediye EttiSonraki Haber

Soma Çimento Fabrikası Akülü Tekerlekli...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar