Soma Belediyesinden Maden İş Sendikasına Anlamlı Plaket

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar

Türkiye Maden İşçileri Sendikası Genel Merkez Yöneticilerinden Genel Sekreter Tamer Küçükgencay  Genel Mahalli Sekreter Zekeriya Aydın Soma belediye Başkanı Hasan Ergene,yi makamını ziyaret ettiler. Ziyaret konusunda açıklama yapan Soma belediye Başkanı Hasan Ergene , Türkiye maden işçileri sendikasına 15 Temmuz'da verdikleri katkılarından dolayı teşekkür ederiz dedi ve kendilerine, o günün anısına plaket verdiler.

Kısa bir konuşma yapan Soma Belediye Başkanı Hasan Ergene, şunları söyledi. Soma mızın en büyük sivil Toplum Örgütü olan Maden İş Sendikasına temsilen Tamer küçükgencay ve Zeki Aydın  başkanımız bizi yalnız bırakmadı. Tamer küçükgencay mikrofon olarak güzel bir de konuşma yaptı 15 Temmuzda  Darbenin büyük ve felaket olduğunu Türkiye'ye nelere mal olduğunu en güzel şekilde o gece ifade etti.

Kahramanlık gösterdi. Biz de o günün anısına bir plaketle, kendisine teşekkür etmek istedik. bu vesileyle belediye davet ettik. Bizleri kırmadılar. Daveti bizi kabul ettiler. Kendilerine teşekkür ederim dedi. Daha sonra konuşma yapan, Tamer küçükgencay şunları söyledi. 15 Temmuzu  asla unutmayacağız. Bu plaketi bütün maden işçileri adına alıyorum. Biz orada o gün çok şey yapmadık Sadece olması gerekeni yaptık.

Bir Sivil Toplum örgütünün en çok demokrasiye ihtiyacı olduğunu biliyoruz. Artık Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları şunları öğrenmelidir. 80 milyon kişi. Seçimle gelenin seçimle gideceğini bilmelidir. Darbe gelişmemiş toplumların kendilerini göre kurtuluşu ile ilgili görülebilir. Darbe hiçbir zaman yararlı işlere sebep vermez. Şimdi bizim ordumuz dan beklentimiz, ülkemizin sınırlarını iç ve dış düşmanlara karşı korunmasıdır. Bizi yönetenlerin de sivil anlayışla yönetilmemiz gerektiğin bilinmesidir.

, Cumhuriyetimize demokrasimize, devamlı sahip çıkacağız. Tabii ki bu vesileyle de 15 Temmuz şehitlerine de Allahtan  Rahmet diliyorum Bu ülkede canını başını koyan tüm askerlerimize rahmet diliyorum   dedi. Demokrasi için Cumhuriyet için Canımızı maden işcisi  olaraktan  seve seve veririz. Dediler. O gün çekilen fotoğrafları’da hediye  ettiler.  Daha sonraları Diğer hediyeyi Maden işçileri Genel  Mali Sekreteri Zekeriya Aydın’a veren Soma AK Parti İlçe Başkanı 

M.Ali Aksoy  Tarafından  plaket verildi..

 Daha sonraları Somanın sorunları ve Madencilik konuları sohbetleri yapıldı.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Takla Atmaktan Son An KurtulduÖnceki Haber

Takla Atmaktan Son An Kurtuldu

Feci Kazada Hayatını KaybettiSonraki Haber

Feci Kazada Hayatını Kaybetti

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar