Soma'da İşçiyi tanımayanı bu işçi de tanımayacak

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bakın sabrımızı taşırmayın. Bizimle oynamayın.Bu kararı alırken 12.500 işçiyi yok sayanları bizde yok sayıyoruz

Türkiye Maden İşçileri Sendikası 4 Şube Aldıkları kararla Bizleri yok sayanları bizde yok sayarız dediler. Maden işçisi yukarı mahallede oturacak araca binmesi için güzergâha gelmesi uzun bir süre bu karar yanlış bir karardır. Biz bu kararı tanımıyoruz dediler. Yapılan açıklamada Türkiye Maden İşçileri Sendikası Soma Şube Başkanı Şevket Şahin 4 Şube adına şu açıklamayı yaptı.

10.10.2018 tarihinde UKOME tarafından  alınan karar gereği işçi servislerinin tamamen direk güzergahlarının değiştirilmesi ile ilgili kararı tanımıyoruz..

Bu kararı alırken 12.500 işçiyi yok sayanları bizde yok sayıyoruz.

Biz böyle bir kararın alınırken ne işçiye nede işçinin iradesini temsil eden bizlere herhangi bir şekilde fikrimizi sormayanları şiddet ve eshefle kınıyoruz.

Soma'yı üç kişi yönetiyor. Soma’nın hakkından da bu üç kişi karar veremez. Bizler 12.500 işçiyi temsil eden Bizler Maden İşçileri. SEN.4 şube olarak akılla ve diyalogla her şey çözülür diyoruz.

Hiç bir zaman ben yaptım, ben ettim mantığıyla yapılan hiç bir şeyi kabul etmiyoruz ve hafta sonuna kadar bu otobüslerin güzergâhının değişmesini istiyoruz.

Belediye otobüsü vatandaşlara hizmet için her yere giriyorsa, işçi vatandaş değil mi? işçi taşıyan servis aracı minibüs dahi olsa buralardan geçmesine bu kararla izin verilmiyor. Kim oluyorlar,hangi yüzyılda yaşıyoruz arkadaşlar,bizler böyle bir kararı esefle kınıyoruz ve bu kararı alanlara diyoruz ki;

         Bakın sabrımızı taşırmayın. Bizimle oynamayın. Biz her şeyin diyalogla çözülmesinden yanayız. Ama üç tane aklı yetmez bu Soma'ya hükmedemez.

         Bizler açık ve net böyle diyoruz.

         Bir an önce hafta sonuna kadar çözüme kavuşturulmasını bekliyoruz. T.M.İŞ.SENDİKA 4 şube olarak toplanıp gerekeni, ne yapılacaksa sendika yönetim kurullarının aldığı kararla bundan sonra yapacağız.301 maden şehidinin yattığı Soma'da  İşçiyi tanımayanı bu işçi de tanımayacak.Dediler.

        

 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Soma'da Fuhuş OperasyonuÖnceki Haber

Soma'da Fuhuş Operasyonu

Diyabetik Ayak komplikasyonlarına bağlı olarak her 10 dakikada 30 hastanın Ayağı KesiliyorSonraki Haber

Diyabetik Ayak komplikasyonlarına bağlı...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar