Soma'da 1 Hakim Göz Altına Alındı.

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Soma'da 1 Hakim Göz Altına Alındı.
Geçtiğimiz Senelerde Görev Yapan 2 Hakim Göz Altına Alındı

 

Manisa’nın Soma İlçesinde  1 Hakim Göz   Altına alındı

 

. HSYK genel kurulu, 202 hakim ve savcı hakkında önemli bir karar verdi. Ankara'da HSYK toplanan genel kurul, ihraç kararlarını akşam saatlerinde aldı. Halen meslekte bulunan 202 hakim ve savcıyı haklarında yürütülen FETÖ soruşturmaları kapsamında meslekten ihraç etti. Daha önce de çok sayıda hakim ve savcı FETÖ iltisakları sebebiyle meslekten ihraç edilmişti

HSYK 2.Dairesi FETÖ/PDY ile bağlantısı tespit edilen 227 hakim ve savcıyı daha meslekten ihraç etmişti. Meslekten ihraç edilen hakim ve savcı sayısı toplam 3 bin 886 olmuştu.

Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu-HSYK, ihraç edilen hakimler ve savcılar listesini yenilemişti. 20 Aralık 2016 tarihli karara göre 3817 hakim ve savcı meslekten ihraç edilmişti. HSYK Genel Kurulunca, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında daha önce açığa alınan 2 bin 847 hakim ve savcının 24 Ağustos, 543 hakim ve savcının ise 2 Eylül'de meslekten ihraç edilmesi kararlaştırılmıştı.

Görevden alınan Soma Hakimi Z…. A…. Sabah saatlerinde göz altına alınmış sağlık kontrolünden  İzmir Terörle Mücadele Şubesine ifadesi alınmak üzere götürüldüğü öğrenildi.

Somadan Tayin giden 2 Hakim Göz Altına alındı.

Geçtiğimiz dönemlerde Soma’da görev yapan  Yavuz Mehmet Çenge ,Ahmet Mert Hacıoğlu  Görevden alınanların arasında isimlerinin olduğu öğrenildi.

Şu anda Soma’da  4 Hakim, 5 Savcı görev yapıyor.

Şu ana kadar 2 Hakim tayin gitti, 1 Savcı İhraç oldu. 1 Hakim İhraç oldu.

Geçtiğimiz dönemlerden 2 hakim ihraç oldu göz altına alındı.

 

Soma’da Şu Ana Kadar 400 Civarında FETÖ/PDY Yapılanmasında Mahkemeye Sevk Edildi.

Manisa’nın Soma İlçesinde Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında adliyeye sevk edilen  şimdiye kadar 400 Civarında örgüt üyesi adliyeye sevk edilmiş

Sevk edilen (FETÖ/PDY) örgüt üyesinden 120 kişinin tutuklandığı, tutuklananların 40 kişinin Devlet memuru olduğu 280 kişinin adli kontrol serbest kaldığı tahmin  ediliyor. Bu rakamlar adli makamlardan değil, şimdiye kadar yazılan haberlerden toplanan yaklaşık rakamlardır.

 

 

 

 

 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Soma'da FETÖ/PDY Operasyonlarında 2 Kişi Tutuklandı.Önceki Haber

Soma'da FETÖ/PDY Operasyonlarında 2 Kiş...

Bugünleri Bizlere Armağan Edenlere Sonsuz Teşekkürler.Sonraki Haber

Bugünleri Bizlere Armağan Edenlere Sons...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar