TÜM MAHALLE, CADDE VE SOKAKLAR TEMİZLİK TİMİ İLE ARINDIRILIYOR

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
TÜM MAHALLE, CADDE VE SOKAKLAR TEMİZLİK TİMİ İLE ARINDIRILIYOR

Koronavirüs salgını şiddetini her geçen gün arttırırken, halk sağlığını korumak amacıyla Soma Belediyesi tarafından alınan önlemler de arttırılıyor, mücadele hız kesmeden devam ediyor. Tüm Türkiye’de olduğu gibi Soma’da da tüm mahalle, cadde ve sokaklar baştan aşağı özel solüsyonlu sular ile yıkanarak temizleniyor.

Bakanlığın #evdekal çağrısı sebebiyle yoğunluğu azalan cadde ve sokaklarda Temizlik İşleri Ekipleri ile birlikte dezenfekte ve yıkama çalışmaları gerçekleştiriliyor. Toplum Sağlığı sebebiyle dezenfekte ve temizleme çalışmaları gece 24:00 ile sabah 08:00 saatleri arasında her gün düzenli bir şekilde gerçekleştiriliyor.

Geniş kapsamlı ve büyük bir titizlikle yürütülen dezenfekte, yıkama ve temizleme çalışmaları sonucun da; Kurtuluş Mahallesi, On Üç Eylül Mahallesi, Hürriyet Mahallesi, Cumhuriyet Mahallesi, Hamidiye Mahallesi, Turgutalp Mahallesi, Nihat Danışmen Mahallesi, İstasyon Mahallesi, Zafer Mahallesi, Samsacı Mahallesi, Karamanlı Mahallesi, Namazgah Mahallesi, Atatürk Mahallesi, İnönü Mahallesi, Cuma Mahallesi ve bu mahallelere bağlı cadde ve sokaklar, Turgutalp 301 TOKİ Evleri, SEAŞ Sosyal Tesisleri, pazar yerleri, Sanayi Sitesi, İlçe Jandarma Komutanlığı, Soma Devlet Hastanesi Acil girişi, Diş Sağlığı Hastanesi, Adliye Binası özel solüsyonlu sularla yıkanarak temizlenip ve dezenfekte edildi.

Yapılan çalışmalara istinaden ilçenin her sokaklarını elden geçiren ekipler; ayrıca Yağcıllı, Avdan ve Cenkyerinde de kapsamlı dezenfekte çalışmaları yaparak Muhtarlık İşleri işbirliği ve Muhtarlar vasıtasıyla tüm kırsal mahallelerde de temizleme ve dezenfekte çalışmalarını tamamladı.
Her Mahalle, Cadde ve Sokakların dezenfekte edilerek, temizleme çalışmalarına ara vermeden devam edileceğini belirten ekipler; gerekli önlem ve tedbirlerin büyük hassasiyetle yerine getirildiğini ve çalışmaların sürekli devam ettiğini vurgulayarak, vatandaşlarda da #evdekal çağrısına uyarak sosyal temastan uzak durmalarını ve zaruri ihtiyaçlar

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Soma'daki Cinayet'de Gelişme Ben Öldürdüm DediÖnceki Haber

Soma'daki Cinayet'de Gelişme Ben Öldürd...

Türkiye Maden İşçileri Sendikası Genel Başkanı Nurettin Akçul, Önlemler Yeterli DediSonraki Haber

Türkiye Maden İşçileri Sendikası Genel B...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar