MADEN İŞ SENDİKASI

'Tüm Soma'yı ısıtacak yatırımı yaptık, Sorun Termik Santral Kaynaklı'

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
'Tüm Soma'yı ısıtacak yatırımı yaptık, Sorun Termik Santral Kaynaklı'
Türkiye'de ilk defa Soma'da Termik Santrali suyuyla şehrin ısıtılması projesinde kasım ayında büyük sorun yaşandı. Evlerde ısınma sorununun yaşandığı için mağdur olduklarını söyleyen vatandaşlardan bazıları Kasım ayında ısınamadıkları gerekçesiyle bu ayın faturasının iptalini isted
haber altı 2 komulabilir
haber İçi

Türkiye'de ilk defa Soma'da Termik Santrali suyuyla şehrin ısıtılması projesinde kasım ayında büyük sorun yaşandı. Evlerde ısınma sorununun yaşandığı için mağdur olduklarını söyleyen vatandaşlardan bazıları Kasım ayında ısınamadıkları gerekçesiyle bu ayın faturasının iptalini istedi.
Somalı Avukat Sercan Okur insanların evlerinde mağduriyete yol açan Bölgesel Isıtma Sistemi ile ilgili Kasım ayında hizmetten yararlanamadıkları gerekçesi ile Kasım ayı fatura bedelinin iptali için ilgili mercilere sundu. Bölgesel Isıtma Sistemi merkezi ise yaşanan ısınma sorununun santral kaynaklı olduğunu belirterek kısa sürede çözecekleri bilgisini verdi. 
KASIM AYINDA HİÇ ISINAMADIK
Dilekçesinde İlçemizde bulunan konutları güvenli ve ekonomik bir şekilde ısıtmak, bu arada çevre kirliliğini de azaltmak amacıyla geliştirilen Bölgesel Isıtma Sistemi'ne tüm bina sakinleri olarak abone olduklarını ancak Kasım ayında yararlanamadıklarını vurgulayarak fatura bedelinin iptalini istedi. Okur, "Bölgesel Isıtma Sistemi tüm Soma’nın sahip çıkması gereken, çevre sağlığı için de son derece faydalı bir sistemdir. Dilekçemin amacı sistemi yermek değil, yasal haklarımızı aramaktır." ifadelerini kullandı.
BÜYÜKŞEHİR 'SANTRAL KAYNAKLI' DEDİ
Manisa Büyükşehir Belediyesi Soma Bölgesel Isıtma Sistemi merkezi ise yaşanan sıkıntının Soma Termik Santral kaynaklı olduğunu belirterek abonelere şu mesajı gönderdi, "Soma Bölgesel Isıtma olarak görevimiz Soma Termik Santrali'nde ısıtılan suyu ısı merkezimiz ve binalardaki eşanjörler vasıtasıyla sorunsuz ve kesintisiz olarak abonelere ulaştırmaktır. Sistemdeki suyun ısıtılması ve sorunsuz ısınmayı sağlayacak dereceye ulaştırılması Soma Termik Santrali'nin sorumluluğundadır. Somamızın tümünü ısıtacak kapasitede gerekli ekipman Soma Bölgesel Isıtma Merkezi tarafından sağlanmış ve Soma Termik Santrali'ne teslim edilmiş montajı da tamamlanmıştır. Soma Termik Santrali'nden sistem su sıcaklığını sağlamak için en kısa sürede sorunu giderecekleri belirtilmiştir. Isınma sorunu yaşayan tüm abonelerimize duyurulur." ifadeleri kullanıldı. 

 

 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Traktör Römorkörüne Çarpan Genç Hayatını KaybettiÖnceki Haber

Traktör Römorkörüne Çarpan Genç Hayatını...

Para İle Satılmaz Oyununa Yasak DenildiSonraki Haber

Para İle Satılmaz Oyununa Yasak Denildi

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar