Türkiye Maden İşçileri Sendikası Soma 2 Şube Yönetimi Dediki

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Türkiye Maden İşçileri Sendikası Soma 2 Şube Yönetimi Dediki

Değerli genel merkez yönetim kurulu basınımızın değerli mensupları ve siz çok değerli delege arkadaşlarım sizleri saygıyla sevgiyle selamlıyorum.

Tüm maden şehitlerimize saygıyla anıyor mekânları cennet olsun diyorum. Uzun zamandır sendikal mücadelenin içerisindeyiz. Sizlerle birlikte bu dönem yola çıktık. Maden emekçisi kardeşlerimizin oylarıyla listemiz delege seçimini kazandı. 

Tek kelimeyle şunları söyleyebilirim. Demokratik bir seçim oldu. Herkes aday olma hakkını kullandı. Bugün bu kongreden sonra şubemizin örgütlü olduğu bütün arkadaşlarımızı eşit adil bir şekilde ötekileştirmeden kucaklayacağız. Delege seçimlerinde bizim listemize oy veren vermeyen herkese teşekkür ediyorum. Sizlerin huzurunda Soma’mızın maden emekçilerine vermiş olduğu hizmetten dolayı Türkiye Maden işçileri Sendikası genel Başkanımız Nurettin Akçul'a teşekkür ediyorum. Genel başkanımız genel merkez yönetim kurulu ile birlikte Soma’nın bütün sorunlarına duyarlı bir şekilde yaklaşmıştır. Sorunların çözümünde en başta yer almışlardır. Bizler de Soma 2 nolu şube olarak genel merkezimizle uyum içinde çalışacağız. Sendikamızın üyesi arkadaşlarımızın hakları için mücadele ederken Soma'nın diğer sorunlarının da çözümünde yer alacağız. Türkiye maden işçileri sendikasının bir parçası olmaktan gurur duyuyorum. Bu bayrağı daha ileri taşımak için hep birlikte çok çalışacağız. Allah'ım utandırmasın. Türkiye maden işleri Sendikası Soma 2 nolu şubemizin 3 olağan kongresi Maden iş camiasına ve ülkemizin işçi sınıfına hayırlı olmasını diliyorum.

Bizlere büyük bir sorumluluk verdiniz. Bunun bilinciyle hareket edeceğimizin ve işçi sınıfına yakışır bir şekilde haklarımız için mücadele edeceğimize söz veriyorum. Soma'da Türkiye maden işçileri sendikasının bizim dışımızda 3 şubesi ile kardeşçe çalışacağız. İlçemizdeki sivil toplum örgütleri uyum içinde çalışıp elimizden geleni yapacağız. Şubemizin kapısı herkese her kesime açık olacak. Ayrım yapılmadan sorunları çözmeye çalışacağız. Yola çıkarken dağıtmak için değil birlikte hareket etmek için bu göreve talip olduk. Biz değil bizimle yarış içinde olanlar ‘da kazandı. Bunu da ispatlayacağız.


  • 1
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 1
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 1
    ÜZGÜN
  • 1
    KIZGIN
Enerji Bakan Yardımcısı Şeref Kalaycı Maden Sahalarını GezdiÖnceki Haber

Enerji Bakan Yardımcısı Şeref Kalaycı M...

Salihli İlçesinde Uyuşturucu OperasyonuSonraki Haber

Salihli İlçesinde Uyuşturucu Operasyonu

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar