Asayiş Bülteni

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
0
0

 

 1)

 

 

 

SUÇ NEVİ

: ZEHİRLENME

 

İŞLENİŞ ŞEK.

: YEMEKTEN ZEHİRLENME

 

SUÇ ADRESİ

: M.O.S.B. YUNUSEMRE

 

MÜŞTEKİ

: S.D.

 

MÜŞTEKİ

: L.Y.

 

MÜŞTEKİ

: H.Ç.

 

MÜŞTEKİ

: M.B.

 

MÜŞTEKİ

: M.G.

 

MÜŞTEKİ

: İ.Ö.

 

OLAYIN ÖZETİ : Manisa Organize Sanayi Bölgesi 1. kısım da bulunan da bulunan bir iş yerinde, 05/06/2014 günü saat:15.00/23.00 vardiyasında  çalışmakta olan işçilerin aynı gün saat:18.30 sıralarında yedikleri yemekten dolayı rahatsızlanarak işyerinden Devlet Hastanesine giderek gerekli tedavileri yapılmış, şahısların hayati tehlikesi yoktur. Olay ile ilgili olarak tahkikata başlanılmıştır.

 2)

 

 

 

SUÇ NEVİ

: İŞ KAZASI

 

İŞLENİŞ ŞEK.

: SU ZANNEDEREK SIVI YAPIŞTIRICI İÇMEK SURETİYLE

 

SUÇ ADRESİ

: KEÇİLİKÖY OSB. YUNUS EMRE

 

MÜŞTEKİ

: İ.U.

 

ŞÜPHELİ

: M.P.

 

OLAYIN ÖZETİ : 06.06.2014 günü saat: 18.30 sıralarında MOSB 1. kısımda faaliyet gösteren fabrikada iş kazası meydana gelmiş, konu ile ilgili olarak müşteki İ.U.'un tedavisi devam ettiğinden ifadesi alınamamıştır. Şüpheli M.P.'nın alınan ifadesinde; İşyerinde vardiya amiri olarak çalıştığını, diğer bölümlerin kontrolü esnasında slikon kabininde operatör olarak çalışan İ.U. isimli şahsın slikon tabancasının sıvı yapıştırıcı eksildiğinde içine koymak için hazırda olan pet bardak içinde bulunan sıvı yapıştırıcıyı su zannederek içtiğini su olmadığını fark etmesi üzerine tükürdüğünü bir miktar yapıştırıcının boğazına kaçtığını tedavisi için CBÜ Hastanesine gittiğini öğrendiğini beyan etmiştir. Konu ile ilgili olarak C. Savcısına bilgi verilmiş, hazırlanan tahkikat evrakının ikmalen gönderilmesi talimatı vermiştir. 

 3)

 

 

 

SUÇ NEVİ

: ŞÜPHELİ ÖLÜM

 

İŞLENİŞ ŞEK.

: İKAMETİNDE ÖLÜ HALDE BULUNDU

 

SUÇ ADRESİ

: AKPINAR MAH. ŞEHZADELER

 

MAKTÜL

: N.S.

 

OLAYIN ÖZETİ : 08.06.2014 günü Saat:10.55 sıralarında Haber Merkezinin İlimiz Akpınar Mahallesinde EX şahıs olduğunu bildirmesi üzerine olay yerine ekiplerimiz intikal etmiştir. Olay yerine intikal eden aile hekimi tarafından muayenesi yapılan N.S.' da herhangi bir darp izi olmadığı ancak şahsın genç olmasından dolayı ölümünün şüpheli olduğunu bildirmesi üzerine Nöbetçi C.Savcısına bilgi verilmiştir. C.Savcısının nezaretinde bahse konu adreste Olay Yeri İnceleme ekibi tarafından gerekli çalışmalar yapılmıştır. EX olan şahıs yapılan çalışmadan sonra otopsi yapılabilmesi için İzmir Adli Tıp Kurumuna gönderilmiştir. Ölen şahsın ailesiyle yapılan ilk görüşmede eşinin akşam işten geldiğini eşinin herhangi bir rahatsızlığının olmadığını beyan etmiştir. Konuyla ilgili tahkikat devam etmektedir.

 

 

 

   

 4)

 

 

 

 

 

 

 

SUÇ NEVİ

: İNTİHAR

 

İŞLENİŞ ŞEK.

: ASMAK SURETİYLE

 

SUÇ ADRESİ

: KURTULUŞ MAH. TURGUTLU

 

MAKTÜL

: H.B.

 

MÜŞTEKİ

: N.B.

 

OLAYIN ÖZETİ : 05.06.2014 günü saat:22.55 sıralarında Haber Merkezinin  Kurtuluş Mahallesinde intihar vakası olduğunu bildirmesi üzerine bahse konu adrese  ekiplerimizce intikal edildiğinde, 112 ekiplerinin ikamet bahçesinde yerde yatan H.B. isimli şahsa müdahale ettiği, bahçede H.B.'nun annesi olduğunu söyleyen S.B.  ve babası   olan N.B. isimli şahısların  bahçede ağlar vaziyette olduğu görülmüş, konu kendilerine sorulduğunda şahsın oğulları olduğunu ve iple bahçe içerisinde kendisini asarak intihar ettiğini,  gördükleri esnada hemen bıçak yardımı ile ipi keserek bahçe içerisinde bulunan sedir üzerine yatırdıktan sonra hemen 155 polis imdat ve 112 ekiplerini aradıklarını şifaen belirtmişler, daha sonrada 112 ekiplerinin müdahaleye son vererek  şahsın EXS olduğunu görevlilerimize bildirmesi üzerine çevre güvenliği alınarak günün Nöbetçi Cumhuriyet Savcısı, Nöbetçi Adli Tabip ve Olay Yeri İnceleme ekibine bilgi verilmiş, gerekli çalışmalar yapıldıktan sonra maktulün cenaze nakil aracı ve görevli polis memuru ile birlikte Adli Tıpa sevki sağlanmış olup, konu ile ilgili olarak tahkikata devam edilmektedir.

 5)

 

 

SUÇ NEVİ

: YANGIN (İHMALEN)

 

İŞLENİŞ ŞEK.

: SEYİR HALİNDEKİ TIRIN TEKERLERİNİN YANMASI SURETİYLE

 

SUÇ ADRESİ

: SARIPINAR MAH. SALİHLİ

 

ŞÜPHELİ

: K.Ş.

 

OLAYIN ÖZETİ : 08.06.2014 günü saat 09.15 sıralarında haber merkezinin  İlçemiz Akhisar yolu üzerinde araç yangını olduğunu anons etmesi üzerine olay yerine ekibimiz intikal etmiş , sürücülüğünü K.Ş.'nun yapmış olduğu  45 YA .. plaka sayılı çekiciye ait 45 YA .. plaka sayılı römorkun sağ lastiklerinde yangın olduğu görülmüş, yangın 110 unsurları tarafından söndürülmüştür.  Hazırlanan tahkikat evrakı ikmalen gönderilecektir.

 6)

 

 

 

SUÇ NEVİ

: YARALAMA KASTEN(MÜESSİR FİİL)

 

İŞLENİŞ ŞEK.

: KESİCİ ALET İLE KASTEN YARALAMA

 

SUÇ ADRESİ

: 75. YIL MAH. MERKEZ

 

MÜŞT-ŞÜPH

: H.M.

 

ŞÜPH-MÜŞT

: Ö.Ü.

 

ŞÜPH-MÜŞT

: B.K.

 

OLAYIN ÖZETİ :07.06.2014  günü saat. 22.00 sıralarında 75. Yıl Mahallesinde kavga olayı anons edilmiş ve ekiplerimiz olay yerine intikal etmişlerdir Olaya karışan ve yaralanan H.M. isimli şahıs ambulans ile hastaneye kaldırılmıştır. Olayın diğer tarafları olan Ö.Ü. ve B.K. isimli şahıslar alınan dr raporlarından sonra polis merkezine getirilmişlerdir. İfadesi alınan şüpheli Ö.Ü. alınan beyanında, kendisinin ve arkadaşı olan B.K.’ nın çıkmış olduğu kahvehaneyi H.M.’ ın satın alıp çalıştırması üzerine bu şahsın kahvehanesine gitmeyi bıraktıklarını, bunun üzerine H.M.’ ın kendilerinin gıyabında küfür ettiklerini duyduklarını, arkadaşı B.K. ile birlikte 07.06.2014  günü saat: 22.00 sıralarında çimenlikte bira içerken H.M.’ ın elinde bira şişesi ile geldiğini ve şahsın kendilerinin gıyabında yapmış olduğu küfürden dolayı tartıştıklarını, H.M.’ ın elindeki bira şişesini kırıp B.K.’ ya saldırdığını, kendisinin de bunun üzerine elindeki bira şişesini kırıp H.M.’ a şişe ile vurduğunu, olayda hafifçe yaralandığını belirtmiştir. C.Savcısına konudan dolayı bilgi verilmiş, Ö.Ü. ve B.K.’ nın ifadesi bitimi gözaltına alınması ve 08.06.2014 günü mevcutlu olarak adli makamlarda hazır edilmesi talimatı alınmıştır.

      

 

 

                                                  TRAFİK BİLGİLERİ

TRF.TES.VE DNT. ŞB. MD.LÜĞÜ         

1-      724 araç kontrol edilmiştir.                                

2-      359 sürücüye ihbarname

3-       44 sürücüye ceza puanı uygulanmıştır.

      4-   17 adet trafikten men edilmiştir.

      5-   11 adet trafik kazasına bakılmıştır.

      6-    1 alkollü araç kullanmak (Mad.48/5)             

 

BÖLGE TRF. DNT. ŞB. MD.LÜĞÜ

1-  4147 araç kontrol edilmiştir.

2-  1406 sürücüye ihbarname

3-    496 sürücüye ceza puanı uygulanmıştır.

4-     72 adet trafikten men edilmiştir.

5-     13 adet trafik kazasına bakılmıştır.

6-      alkollü araç kullanmak (Mad.48/5)

Anahtar Kelimeler:

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Cep harçlıklarıyla şampiyon oldularÖnceki Haber

Cep harçlıklarıyla şampiyon oldular

SOMA’DA GERÇEKLERİ ORTAYA ÇIKARMAK MECLİSİN GÖREVİDİRSonraki Haber

SOMA’DA GERÇEKLERİ ORTAYA ÇIKARMAK MECLİ...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar