Belediyenin Bütçesi demek halkın bütçesi demektir

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
0
Siyasi saltanatını sürdürmek için belediye bütçesinden alıp gıda yardımı dağıtmak bir suçtur

Soma  CHP İlçe  Başkanı  Murat BAYRAMOĞLU İlçede Adı sıkça duyulan  Seçim yardımları ile ilgili  Basın Toplantısı yaparak  Soma Halkını bilgilenmesini istiyorum dedi.

Aldığımız Bilgilere göre  Soma belediyesinin İtfaiye Garajında Tırla Yardım kolilerin geldiğini bu gelen yardımın ilçede ve Köylerde dağıtıldığını öğrendik Yardım kutularının üzerinde Soma  Belediyesi  Hasan ERGENENİN  fotoğrafları var Seçim Kanununa göre  Belediye Başkanları Hiçbir şekilde Gıda yardımı ve seçim reklamı olarak hiçbir şey dağıtamazlar bu konuda nasıl diğer belediye başkan adaylarına yasak ise mevcut belediye başkanına da yasaktır. Geçtiğimiz günlerde belediye başkanının hakkında suç duyurusunda bulunmuştuk. Şimdiye kadar hangi gelişmede bilgimiz yok.

2 Kez Suç Duyurusunda bulunuyorum  Aklımız şu gelmiştir. Bu gıda paketlerinin parası nereden geldi  Sayın belediye başkanımız cebimdenmi karşıladı yoksa AKP nin başarısını devam ettirmek için bir iş adamımı verdi  Ben kendileri için 2 yazı yazmış idim  bu konu ile ilgili yazılı ve görsel basında yer almıştı.  Bu konuda şu sonuca yer verdik  bizim seçim paketleri dediğimiz paketler belediyenin bütçesinden karşılanmıştır. Bunuda fazla araştırma yapmadan Kamu ihale platformu denilen siteden gördük. Bu sitede devletin yaptığı ihaleler görülüyor.2014/6398 sayılı 5000 Adet gıda paketi ilan tarihi 21 OCAK 2014  Bitiş tarihi 13 Şubat 2014 bu resmi bir bilgidir. Mevcut belediye başkanı bir daha seçilebilmesi için belediye bütçesinden 5000 Adet gıda Paketi ile ihaleye çıkıyor.142.200 Lira Murat ve Özkan Büyük şahin ihaleyi alıyorlar bu kolilerin Seçim rüşveti kolilerin üzerine fotoğrafını yapıştırarak projelerinin fotoğrafını yapıştırarak  bunları mahallelerde köylerde dağıtıyor ve açıkça suç işliyor.  Biz şunu söylebiliriz  siyaseten ahlaken ve vijdanen  Bir kamu kurumunun kasasından Ödenmek kaydıyla alınmış gıda kolilerinin  seçim kampanyasında kullanılması çok yannıştır. Bu dinimize ahlakımıza Vildanlarda sığmaz ben bu konuda belediye başkanını önce Allaha havale ediyorum sonra Soma halkına  Belediyenın Bütçesi demek  Halkın bütçesi demektir verilen vergiler demektir Bu paralar hizmet etmesi için toplanan paralardır eskiden Belediyelere  Şehremini Şehrin emin kişisidir Ben Şimdi Sesleniyorum AKP OY veren kişilerde sesleniyorum Sizler acaba  Belediyenin bütçesini emin kişilere bıraktığınıza emin misiniz Kendi Siyasi saltanatını sürdürmek için belediye bütçesinden alıp  gıda yardımı dağıtmak  bir suçtur ve Ahleken  vijdanende suçtur . kendi çıkarları uğruna böyle bir davranışta bulunması bile suçtur dedi

 

 

 

 

Anahtar Kelimeler:

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Soma ‘da 8 Mart Dünya Kadınlar günü Cengiz Topel Meydanında kutlandı.Önceki Haber

Soma ‘da 8 Mart Dünya Kadınlar günü C...

Ölen Madenciye 200.000 Tazminat Sonraki Haber

Ölen Madenciye 200.000 Tazminat

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar