Ben tüm AKP’lileri uyarıyorum. Ateşle oynamayın

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
0
0
ADALETİ KALDIRMA PARTİSİ
 
Değerli Somalılar;
 
ELİ’ye alınacak 55 ilkokul mezunu personel ile ilgili olarak iş-kur’a yaklaşık 5000 (beş bin) başvuru yapıldığını önceki günlerde basından öğrenmiştik. İşte bunların içinden mülakata çağrılacakların belirleneceği kura çekimi dün itibarıyla yapıldı. Yapıldı ama gerek salonda gerekse daha sonrasında birtakım olaylar yaşandı.
 
Bu olayların temel sebebi, kuranın bilgisayar kurası olması nedeniyle kazanacak isimlerin önceden tesbit edildiği algısının oluşmasıdır.Doğrusu, salonda yaşananları dinlediğimizde bu isimlerin önceden tespit edildiği iddaası çok güçlü bir iddaa haline gelmektedir.
 
Ancak öncelikle şunu vurgulamak lazım. 55 kişilik kadroya BEŞ BİN başvuru, Türkiye’deki işssizlik boyutunun ne duruma geldiğini gösteriyor. AKP Soma ilçe başkanının önceki aylarda söylediği “Somadaki işssizlik oranı %3 dür” cümlesini hatırlayınca eminim sizlerin de yüzünde acı bir tebessüm oluşuyor.
 
Şimdi salonda olanlara gelelim. Bir tuşa basılarak isimler belirleniyor. Ancak aynı isimlerin yoğunluğu ve isimlerin başladığı harflerin çeşitliliğinin azlığı kafalarda soru işareti yaratmaya başlıyor. Ardından bir yurttaşımız notere diyor ki= “Biz bu kurayı kabul edelim. Ancak siz o tuşa tekrar basın ve sonucu bize gösterin bakalım. Hangi isimler çıkacak.” Tahmin edebileceğiniz gibi bu teklif reddediliyor ve ondan sonra da ortalık karışıyor. Çünkü herkes şuna inanıyor. Değil bir kez daha yüz kez de basılsa aynı isimler çıkacak. Bundan sonra da yurttaşlar, salondan çıkarak yürüyüşle Hükümetin önüne geliyorlar.
 
Değerli Somalılar;
 
Bu kura sonuçlarının iptal edilmesi gerekmektedir. Ve bu kuranın herkesin adil olduğuna kaanat getireceği yöntemle yapılması sağlanmalıdır. Aksi durumda Soma siyasetinde ve kamooyunda; AKP’nin kayırmacı, torpilci, kendinden olmayanı yok sayan bir parti olduğu bir kez daha tescillenecektir. AKP’nin ADALETİ KALDIRMA PARTİSİ olduğuna insanlar bir kez daha tanık olmuş olacaklardır. Yazıktır, günahtır. Siz tüm bu insanların aklıyla alay mı ediyorsunuz. 
Ben tüm AKP’lileri uyarıyorum. Ateşle oynamayın. İşsizlik; buzdan soğuk, bıçaktan keskindir. İşsiz kardeşlerimle oynamayın. Onların ekmek parası bulma yolundaki çabalarına partizanlığı katarsanız, adil yöntemler kullanmazsanız, halkı adaletli olduğunuza ikna edemezseniz bunun bedelini ödersiniz.
 
Görevim gereği, partim ve tüm Soma kamuoyu adına uyarıyorum. Bu kurayı iptal edin.
 
 
 
Saygılarımla
 
CHP SOMA İLÇE BAŞKANI
 
MURAT BAYRAMOĞLU
Anahtar Kelimeler:

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Soma halkı ve iş umuduyla yanıp tutuşan Soma gençliği için tam bir hüsran Önceki Haber

Soma halkı ve iş umuduyla yanıp tutuşan...

Gece yarısı yangınSonraki Haber

Gece yarısı yangın

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar