CHP Manisa 3 Millet Vekili ile Somada Seçim Çalışması Yaptı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
0
0

 Manisa Millet Vekilleri Büyük Şehir Belediye Başkan adayı  Millet Vekili  Özgür ÖZEL  Hasan ÖREN  Sakine  ÖZ ve İl Başkanı  Cavit  Kaplan   Somada seçim çalışmalarına katıldı    Seçim Bürosu önünde konuşan  3  Millet vekili  sırasıyla  şöyle konuştular. Milet Vekili Sakine Öz Şöyle konuştu.

 Varlık içerisinde özgür bir somayı inşa edeceğiz. Yaşanabilir çağdaş kentler inşa edeceğiz insanın insana saygı verildiği rahat yaşanabilecek bir kentler haline getireceğiz. Biliyorsunuz son günlerde 17 Aralık diye bir gün var AKP İktidarı  12 Yıllık icratını  17 Aralıkta gösterdi. Yaptığı Rüşvet yolsuzluklar sergilendi Ayakkabı kutularını para kasalarını ortaya serdi Bizler bu gün burada AKP İktidarının yaptıklarını anlatmaya geldik. 4,5 Milyon Dolarların hesabını sormaya geldik. Onun için arkasında güven duyduğumuz adaylarımızın yanına geldik. Dediler

 Millet vekili Hasan Ören şöyle konuştu.

Türkiye’de büyük şehir adayların içerisinde gösterilen adayların en  genci  Manisa’da  algıyı  değiştirdik  Sallayın düşüyorlar  en son  anketlerde  artık düşüşte%36 geldi bizim insanimiz  her şeyi af eder  sadece cebinden çalınan parayı af etmez. Bu 17 Aralığı kimse af etmez Bakanların taktığı milyonluk saatleri, Halk Bankasının Genel. Müd evinde çıkan  Milyon dolarları unutmaz  siz ne yaparsanız yapın  İster paralel devlet deyin ister pergel devlet deyin   11 yıldan buyana halk  bu hükümete yetki verdi ne yaptınız yaptıklarınız hepsi yandaşlarınızın cebini doldurmaktır. Bize konuşmayın diyorlar ne konuşacağız haksızlığı yapan siz yolsuzluğu yapan siz halen bakanların çocuklar içeride. Savcıları Hakimleri değiştirdiniz yeni gelen hakimler onlar bile bırakamıyorlar. Çünkü suçları sabit Başbakanın oğlu Başbakanın yanında geziyor   O ambulans gönderemediğimiz çocuğumuza  kilometrelerce çuval  sırtında gönderdiğimiz çocuğumuzu  Başbakanın oğlunu ifadeye gönderemedik  Babasın yanında zırhlı arabayla dolaşıyor. Bu ülkede değişim şart bu yerel seçimler  bunun belirleyicisidir. 20 gündür Bir düşüş kaydeden AKP Bu düşüşü durdurması mümkün değildir. 30 Martta sosyal belediyecilik anlayışını hakim kılmak için adayımız destekleyelim iktidara getirilelim Bugün toplanma yeri CHP DİR  Bakın 140 bin 260 BİNE Gelmesi zordur  onun için oylarınızı bekliyorum dediler.

 Millet Vekili Özgür ÖZEL Çalışmalarımız döneminde büyük şehir belediyeciliği anlatmak Sosyal belediyeciliği  anlatmak için  buradayız  Emeğin Alın terinin çalışıldığı yer olarak  en çok Taşeron işçiliğin  olduğu bir yerdir. Bunu birlikte emeğin sömürüldüğü yerdir iktidarlarla kol kola olan işçiyi sömürülmesine göz yuman iktidarlardan bir şey bekleyemezsiniz Biz söylüyoruz TAŞERON  Sitemini  Kaldıracağız dediğimizde işlerine gelmiyor   Bakın İzmir  Belediyesi Nasıl yaptı.

Belediye taşeron işçiyle kendisi anlaşarak  ortadan aracıyı kaldırdı 850 tl  alan işçi 1450 tl almaya başladılar herkes mutlu  belediyenin de  Kasasından fazla para çıkmıyor  biz bunu söylüyoruz dediler. Sırasıyla esnaf ziyareti yapan 3 Millet vekili   Daha sonra köylerde  seçim çalışmalarına devam ettiler.

 

Anahtar Kelimeler:

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Devlet BAHÇELİ Somaya GeliyorÖnceki Haber

Devlet BAHÇELİ Somaya Geliyor

Yağcılıda Kaza 1 Ölü 3 YaralıSonraki Haber

Yağcılıda Kaza 1 Ölü 3 Yaralı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar