Eryılmaz, “GELECEĞİNİZ İÇİN MHP'YE OY VERİN”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
0
Milliyetçi Hareket Partisi Manisa milletvekili adayı Hasan Eryılmaz’a Saruhanlı’da vatandaşlar yoğun sevgi gösterisinde bulundu.Eryılmaz, "Geleceğiniz için MHP'ye oy verin" dedi.

Seçim çalışmalarına ara vermeden devam eden Milliyetçi Hareket Partisi Manisa Milletvekili adayı Hasan Eryılmaz, Saruhanlı’da coşkulu bir şekilde karşılandı. Eryılmaz, Saruhanlı’da esnaf, çiftçi, işçi, emekli, öğrenci, sivil toplum kuruluşlarıyla bir araya geldi.  Eryılmaz’a genç yaşlı herkesin sevgi gösterisinde bulundu.

 

“Geleceğinizi düşünün ona göre oy kullanın”

Saruhanlı’yı karış karış gezen Eryılmaz, karşılaştığı vatandaşlarla bir süre sohbet edip Milliyetçi Hareket Partisi’nin açıkladığı ekonomik politikaları anlattı. Yer yer gençlerle de buluşan Eryılmaz, “Değerli genç arkadaşlarım, ülkeyi karanlıktan aydınlığa çıkaracak olan asıl sizlersiniz. AKP zihniyetinin 12 yılda ortaya koyduğu yasakçı zihniyete gelin hep beraber bir son verelim. Bizim çatımız altında her kesimden insana yer vardır. Sandıklara oy kullanmaya gidince geleceğinizi düşünün ve ona göre oy kullanın” şeklinde gençlere tavsiyelerde bulundu.

 

“Amacımız hizmettir”

Yola çıkış amacının hizmet olduğunu ifade eden Eryılmaz, “Bizler her zaman hizmet odaklı çalıştık. Hizmet ağımızı büyütmek ve vatandaşlarımıza daha çok hizmet edebilmek için Ankara yolunu seçtik. Hepiniz sağolun. Saruhanlı’da  görüyorum ki Milliyetçi Hareket’e olan inanç tamdır. Yalnız benim sizden bir isteğim olacak. Herkes istediği partiye oy vermek de özgürdür. Ama sizden oy istemeye gelen özellikle AKP zihniyetine bir sorun: 12 yılda Türkiye’ye Manisa’ya ne yaptınız. Emin olun cevap veremeyeceklerdir. Çünkü Manisa’da hangi işe el attılarsa o iş ellerinde kaldı. Eminim ki bunlara sandıkta en iyi cevabı sizler vereceksiniz. Belki de ilk defa kapınızı çalacaklardır. Sakın onların süslü sözlerine inanmayın değerli hemşerilerim. Bizim iktidarımızda çiftçinin de esnafın da işçinin de öğretmenin de yüzü gülecektir” dedi.

Anahtar Kelimeler:

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Manisa Doktoruna Ağlıyor Önceki Haber

Manisa Doktoruna Ağlıyor

Evi Yanan Ailenin Yardımına Büyükşehir KoştuSonraki Haber

Evi Yanan Ailenin Yardımına Büyükşehir K...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar