‘’Gençler, Cesaretimizi güçlendiren ve sürdüren sizlersiniz.

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
0
0
 

ÜLKÜ OCAKLARI EĞİTİM VE KÜLTÜR VAKFI ulusal ve uluslararası boyutta Türk gençlerinin kötü alışkanlıklara gark olmadan dini ve milli tüm değerlerini öğrenmesi, yaşaması ve yaşatması adına eğitim veren, emek sarf eden karşılığında da bir kuruş beklentisi olmayan Türk-İslam Davasına gönül vermiş temiz yüreklerin otağıdır. Tek gayesi Türk gençliğinin dinini, tarihini ve bugününü özümseyerek geleceğini şekillendirmek olan Ülkücü irade ulusal ve yerel siyasete de kesinlikle uzak değildir.

Ulu Başbuğ Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ ün

‘’Gençler, Cesaretimizi güçlendiren ve sürdüren sizlersiniz. Siz, almakta olduğunuz terbiye ve kültür ile insanlık değerinin, vatan sevgisinin en değerli örneği olacaksınız. 
Ey yükselen yeni nesil, gelecek sizindir. Cumhuriyeti biz kurduk; onu yükseltecek ve sürdürecek sizsiniz.’’ söyleminden aldığımız güçle yaşadığımız toprakların yönetimleri konusunda da fikir ve söz hakkımız olduğunu düşünerek düşüncelerimizle birlikte tarafımızı açıklamak istiyoruz.

     İçinde yaşadığımız şehri eğitim, kültür ve sosyallikten uzak, gençliğin her geçen gün suça yönelmesine sebep olan sıkıcı bunaltıcı havaya terk eden, işsizlikle boğuşmaya mahrum bırakan idareciler artık bizler için yeterli olmamaktadır. Gençlik artık kendine dönük çalışmaları görmek istiyor ve bunun içinde tarafını açıkça belirlemekten çekinmeyeceğini ifade ediyor. Bizde gençliğin bir parçası olarak tarafımızı açık açık belirtiyoruz.

     Hepimiz net bir şekilde görüyoruz ki; Vedat ERDEM Başkanlığında ki Milliyetçi Hareket Partisi Soma İlçe Teşkilatı Somalıların rehberi olabilecek çalışmalara imza atmışlardır. Ve önümüzde ki yerel seçimlerde de büyük başarı sağlayacakları konusunda bizlere güven veren bu yönetim Aralık ayı içerisinde Belediye Başkan Adayını da açıklayarak Soma da hizmet bekleyen tüm halkımıza hizmet etmenin mücadelesine girişeceklerdir. Bu süreçte kendini bilmezlerin oyunu ile teşkilatımıza ve camiamıza karşı yapılan bu gibi açıklamalar bizleri ve camiamızı derinden sarsmaktadır biz Ülkücü Gençlik olarak Milliyetçi Hareket Partisinin sonuna dek yanında olacağımızı, Soma gençliğinin sorunları konusunda da gençliğin temsilcisi olacağımızı halkımıza, gençliğimize saygı ve sevgilerimizle duyuruyoruz.

Soma Ülkü Ocakları

 

Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı ve Yönetimi

Anahtar Kelimeler:

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
BOZmadan YAPmak için yarıştılar Önceki Haber

BOZmadan YAPmak için yarıştılar

ADD Türk Kadını Seçme ve Seçilme hakkı ile ilgili basın açıklaması yaptıSonraki Haber

ADD Türk Kadını Seçme ve Seçilme hakkı i...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar