SANA AÇIKÇA SORUYORUM HASAN KARDEŞİM

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
0
0

 

 

Değerli Somalılar, 

Pazartesi günü yerel gazetelerde yayınlanan yazımda Hasan kardeşime sormuştum. “Rüşvet seçim paketlerini müslümanlığınızın neresine yerleştiriyorsunuz?” İnsanların ekonomik durumlarının zayıflığından  faydalanarak, kendi saltanatınızın devamını sağlamak adına, kolileri verip size oy vereceğine yemin ettirerek insanların özgür oy verme hakkını satın alabilmeyi; vicdanınıza ve inancınıza uygun bulabiliyorsunuz?

Buna bir cevap gelmedi. Şaşırtıcı mı? Tabii ki değil. Çünkü vicdan ve ahlak sahibi kimsenin kabul edebileceği bir durum değildir bu durum.

Şimdi de soruyorum : Bu seçim rüşveti kolilerinin parası nereden geliyor? Seçim dönemi hayır(!) yapmayı, kolilerin üzerine senin fotoğrafını ve projelerinin fotoğrafını yapıştırmayı akıl etmiş yandaş müteahhit yada iş adamlarından mı? Eğer öyle ise bu yardımların bedeli kaç bin TL.dir? Soma halkı bunu merak ediyor. Bu bedeli açıklayabilirmisin?

Yoksa bu koliler Belediye’nin bütçesinden mi satın alındı? Yani yurttaşların ödediği vergilerle mi satın alındı? Ve tesadüf  bu ya, tam da seçim döneminde Belediye’nin yaptığı hayır hasenat (!) kapsamında mı dağıtılıyor? Eğer böyle ise de Belediye’nin bütçesinden bu koliler için kaç para ödedin?

Bu rüşvet seçim kolilerinin kaça mal olduğunu, parasının nereden karşılandığını, cesaretin varsa ve Soma halkına “alnım açıktır” diyebilecek kadar mertsen derhal açıklarsın. Ama önceki yazıma suskun kaldığın gibi bu sorularımı da cevaplamaktan kaçarsan; sana sadece şunu söyleyeyim Soma kamuoyunda hiç bir saygınlığın kalmayacaktır.

Siyaset, yaptığı her şeyin hesabını verebilecek kadar şeffaf,  hiç bir şeyi halkından gizlemeyecek kadar alnı açık, yüreği temiz, dürüst ve Mert insanların yapması gereken bir faaliyettir.

 

Saygılarımla

CHP SOMA İLÇE BAŞKANI

MURAT BAYRAMOĞLU

 

 

 

 

Anahtar Kelimeler:

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bu Evler Neden Çatlıyor.Önceki Haber

Bu Evler Neden Çatlıyor.

SOMA BELEDİYSİ SON MECLİS TOPLANTISINI YAPTISonraki Haber

SOMA BELEDİYSİ SON MECLİS TOPLANTISINI Y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar