Özgür Özel Somanın Tozunu Attı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
0
0

 

           CHP  Partisi Büyük şehir  Belediye Başkan adayı  Özel  Soma seçim bürosu önünde yaptığı konuşmada  Bizler hizmet için varız  ne dediysek yapacağız başkaları gibi sözümüz maketlerde kalmayacak 10 senelik seçim beyannamesi  önümüzde  hep aynı vaatler yapılan bir şey yok  vatandaşımız artık yalandan  bıktı hizmet istiyor dedi daha sonra esnaf gezisine başladı.

 CHP’Lİ ÖZEL ÇARŞAMBA  PAZARINDA PAZARCI ESNAFINA SÖZ VERDİ

Cumhuriyet Halk Partisi Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Özgür Özel Çarşamba Pazarını ziyaret etti. Özel’e  Belediye Başkan Adayı Bahri Yılmaz  ve   İlçe Başkanı Murat Bayramoğlu  ve Belediye  Meclis üyeleri ile birlikte  Pazar  yerini  gezdiler.

Çarşamba pazarını ziyaret ederek pazarcı esnafı ve vatandaşlarla bir araya gelen  ÖZEL VE YILMAZ  gördükleri yoğun ilgi karşısında güç toplandıklarını söyledi.  CHP’li belediye başkan adayları bir taraftan Pazar alışverişini yapan vatandaşlarla bir araya gelirken bir taraftan da pazarcıların sıkıntısını dinledi.  Pazarcılar adaylara en büyük sıkıntılarının yeni, modern bir Pazar yerlerinin olmayışı olduğunu ifade etti.

Özgür Özel pazarcı esnafı ile yaptığı konuşmalarda;

CHP belediye başkan adayları olarak bir kez daha söz veriyoruz.  Somada çağdaş kapalı Pazar yerleri sorunu çözeceğiz. Bu Pazar yerlerinin içinde mutlaka üreticiler için de yer olacak. Pazarcılar Odası ile işbirliği içinde olacağız. Buraları iklimlendirmesinden, rüzgarın, yağmurun, soğuğun gelmeyeceği koruyucu sistemlerin olduğu modern yerler haline dönüştüreceğiz. İnsanlarımızın çile çektiği, zorluk yaşadığı değil, keyifle alışveriş yaptıkları yerler haline getireceğiz. Alışveriş merkezlerinin pazar reyonlarının her geçen gün biraz daha güçlenmesine ve buradaki esnafımızın da zor durumda kalmasına, zayıflamasına izin vermeyeceğiz. “ dedi.

Sözümüzün Altına İmzamızı Atarız

Yıllardır siyasetçilerin hep sözünü verdiğini ama kimsenin bu sözü tutmadığını kaydeden Özel;

“CHP’nin belediye başkan adayı bu sözünü unutmayacaktır Açıklamasının ardından Özel, ilçe başkan adayı, il ve ilçe yöneticileri ile birlikte tezgahları gezdi, vatandaşı ve esnafı dinledi

 İstasyon Mahallesini gezen Özel halkın sorunlarını  dinledi  10 Senedir Ergenenin Söz  verip  yapmadığı işleri anlattı.  Yağcılı   Beldesine giden Özel  Kahve toplantısına katıldı  Yapacakları  işleri anlatırken  Belediyede Mutlak insan kalmalıdır.  Burada işlerin yürümesi için dedi. Çiftçinin  durumunun belli olduğunu belirtirken Biz vatandaşımıza  ucuz  Mazot vereceğiz dedik onlar Gemicik  sahiplerine  verdiler  Onlara artık  ÖNCE sarı daha  sonra kırnızı kart gösterinki  anlasınlar   Daha  sonra Akçavlu ve  Dualar köyüne giden Özel  Belediyecilik ve  yapılması gereken işleri anlattı

 

 

 

 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
 ÖN TEKER NEREYE GİDERSE ARKA TEKER ORAYA GİDERÖnceki Haber

ÖN TEKER NEREYE GİDERSE ARKA TEKER ORAY...

Santralde Kesici PatladıSonraki Haber

Santralde Kesici Patladı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar