Soma'dan Kurtarma Ekipleri Yola Çıktı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Üç Maden Şirketi Bünyesinde Faaliyet Gösteren 72 kişilik 3 Tahlisiye Ekibi, Polyak Madeninden 27 Kişilik Kurtarma Ekibi Yola Çıktı

Soma'daki maden işletmeleri de deprem bölgesine tahlisiye ekiplerini gönderdi. Üç maden şirketi bünyesinde faaliyet gösteren 72 kişilik 3 tahlisiye ekibi, depremin etkili olduğu bölgelerde görevlendirildi. Bölge Yakınındaki Polyak Madeni 27 Kişlik Kurtarma Ekibi yola çıktı

: Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve 10 ilde hissedilen deprem felaketi için polyak Eynez şirketimiz 27 kişilik arama kurtarma ekibi ile 4 araç ile İzmir kınık ilçesinden hareket etmiştir. ayrıca 1 kapali tır kurtarma malzemesi ve ısıtıcı, içme suyu battaniye ve çadır ile hazırlanacak ve yola çıkacaktır
AFAD koordinasyon merkezinden ekibin varış noktasi olarak Osmaniye belirlenmiştir

Maden şirketleri ayrıca, bölgeye içme suyu, battaniye ve çadırın bulunduğu 1 tır gönderdi.

İlçemizde faaliyet gösteren İmbat Madencilik A.Ş’ den, Kahramanmaraş, Gaziantep, Kilis, Hatay, Adana, Osmaniye, Adıyaman, Diyarbakır, Şanlıurfa ve Malatya’da ki depremzedeler için 14 kamyon kömür yardımında bulunurken bu kömürün nakliyesini de Soma Nakliyeciler Kooperatifi üstlendi.

 

Kahramanmaraş merkez olmak üzere, 10 ilde ciddi hasar ve can kaybına neden olan 7.7 büyüklüğündeki depremle birlikte ülkemizde birçok kurum ve kuruluşlardan yardımlar gönderilmeye başlandı.

İlçemizde de bu duruma duyarsız kalmayan İmbat Madencilikten deprem bölgesine 14 kamyon kömür yardımında bulundu. Bu kömürlerin nakliyesini de Ege Bölgesinin en büyük nakliye kooperatiflerinden biri olan Soma Nakliyeciler ve Taşıyıcılar Kooperatifi üstlendi.

22 KİŞİLİK ARAMA KURTARMA EKİBİ

İmbat Madencilikten birde deprem bölgesine bir şirket yöneticisi, bir başmühendis olmak üzere 22 kişilik arama kurtarma ekibi 2 araçla Osmaniye bölgesine hareket ettiler. Deprem bölgesinde uzun süreli görev yapabilecek şekilde donanım ile yola çıktılar.

ÜLKEMİZİN BAŞI SAĞOLSU

İmbat Madencilik A.Ş. yönetimi tarafından yapılan açıklamada, “Yaşanan bu üzücü depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyoruz. Ülkemizin başı sağolsun. Elimizden gelen imkanlar doğrultusunda kış mevsiminde o bölgede ki vatandaşlarımıza bir nebze faydamız olur inşallah. Böyle büyük felaketler ve acılar bir daha yaşanmaması temenni ederiz.”


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Alınan İhbarda Neler YakalandıÖnceki Haber

Alınan İhbarda Neler Yakalandı

73 Kurtarma Ekibi yola ÇıktıSonraki Haber

73 Kurtarma Ekibi yola Çıktı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar